Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Esmée van Kampen boeken

Esmée van Kampen boeken

Esmée van Kampen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Esmée van Kampen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Esmée van Kampen studeerde in 2009 af aan de Frank Sanders Akademie voor Muziektheater. Ze volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Marjolein Touw, Mylène D’Anjou, Trudy de Jong en Arend-Jan Linde en Derek Blok.

Theater

Al voor haar afstuderen bemachtigde Esmée ze de hoofdrol van Tracy Turnblad in de musical Hairspray. Hiermee maakte zij haar entree in de musicalwereld. Daarna was Esmée te zien in de rol van Zuster Maria Patricia in de musical Sister Act. In 2012 was ze één van de vijf solisten bij de muzikale theatertour van Purper: Ik zou je het liefste in een doosje willen doen.

Televisie/film

Esmée van Kampen heeft een vaste rol in de series Familie Kruijs en Komt een man bij de dokter. In 2012 werd de telefilm Lieve Céline uitgezonden, waarin Esmée de hoofdpersoon Brooke speelt. In de film Loft vertolkte zij de rol van Anja. Ook was ze te zien in de speelfilm Rokjesdag en in nieuwe afleveringen van Familie Kruys en Komt een Man bij de Dokter.

In de kinderserie Level Up spreekt Esmée de stem in van Angie Prietto.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button