Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Erwin Peters boeken

Erwin Peters boeken

Erwin Peters boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Erwin Peters of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

‘Ik ben nou echt wat je een radio-nerd zou kunnen noemen’, zegt Erwin Peters. ‘Dat uitte zich al als kind. Playmobiel en Lego liet ik links liggen. Ik had veel meer interesse in cassetterecorders en muziek’.

De in 1969 te Nijmegen geboren Erwin Peters

zet op zijn twintigste zijn interesse in muziek en radio om in een eerste bezoek aan een studio. Vanaf dat moment was het hek van de dam. ‘Je zou kunnen stellen dat ik er nooit meer uit te voorschijn ben gekomen’.

Erwin begon als DJ bij lokale radiostations

als Keizerstad in Nijmegen. De overstap naar jeugdliefde Veronica FM zou niet lang op zich laten wachten.

Op een kleine tussenpose na

is Erwin daar nog altijd te beluisteren. Vrijdag- en zondagnacht van 01.00 – 04.00 uur presenteert hij het programma “Oh wat een nacht”. ‘En dat terwijl ik meer een ochtendmens ben. Tenminste, het is maar hoe je het bekijkt. Ik ben namelijk regelmatig ’s ochtends pas thuis na het stappen, of een klus in het land’. Daarnaast mag Erwin Peters zich sinds kort de presentator van De Nummer 1 Show noemen. Erwin Peters is een druk baasje. Buiten nachtbraken en de dj uithangen heeft hij ook nog tijd voor serieuze zaken. ‘Ik volg een studie, lees boeken zonder plaatjes en zelfs kranten’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button