Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Erwin Hulzebosch boeken

Erwin Hulzebosch boeken

Erwin Hulzebosch boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Erwin Hulzebosch of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zingen is zijn lust en zijn leven. Erwin Hulzebosch (1990) liet tijdens een talentenjacht in het Overijsselse Balkbrug voor het eerst van zich horen. Vol overtuiging won Erwin de eerste prijs. Zijn stem bleef niet onopgemerkt. Achter de schermen van het succesvolle SBS6 programma ‘So you wannabe a Popstar’ registreerden de Shownieuwscamera’s een spontaan optreden van de sympathieke zanger. Enkele dagen later draaiden de camera’s bij Erwin thuis in Anerveen en schitterde hij met oom en Popstar Erik in een exclusief interview.

“Het moment dat ik het podium op stap voel ik mij als een vis in het water”, aldus Erwin.

“Op de buhne breng ik lekker in het gehoor liggende popliedjes van Hollandse bodem. Het doet me goed als mensen reageren en luidkeels mee zingen.”

In de studio van componist/arrangeur Gerto Heupink werkte Erwin aan zijn eerste single. Het door Willem Gunneman geschreven liedje Dagdromer is een in het oog springend visitekaartje.

Het refrein, de stevige saxofoonsolo en het swingende arrangement maken Dagdromer tot een uitdagend Nederpopliedje van nu. Een nummer dat Erwin op het lijf geschreven is.

“Ik ben wel een beetje een Dagdromer….”

Dagdromer wordt goed ontvangen. De eerste uitnodigende single van Erwin Hulzebosch. Een spontaan, sympathiek, fris en veelbelovend talent dat evenals het nummer alle aandacht verdient. Met Dagdromer staat voor Erwin Hulzebosch zijn op een na mooiste dagdroom op het punt van uitkomen…..

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button