Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Erik van Vooren boeken

Erik van Vooren boeken

Erik van Vooren boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Erik van Vooren of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Deze Belgische marketingprofessor wordt met recht gerekend tot de top van de Belgische sprekers. Een charismatisch man met een grote persoonlijke betrokkenheid. Een bijeenkomst waarbij door hem het woord wordt gevoerd, zult u beleven als een inspirerende en boeiende gebeurtenis. Gebruik makend van de moderne audiovisuele middelen slaagt Van Vooren erin om beeld, woord en muziek moeiteloos in elkaar over te laten vloeien. Een entertRaining presentatiestijl die hem nationaal en internationaal bekendheid heeft opgeleverd en ervoor zorgt dat uitnodigingen voor zijn speeches afkomstig zijn uit de hele wereld.

Aanvankelijk richtte Erik van Vooren zich vooral op marketingthema’s zoals Gouden Tips voor uw klantenbinding. De laatste tijd ligt zijn focus bij het thema SUCCES in de breedste zin van het woord: De onderwerpen Succes zit tussen je oren, De magie van het enthousiasme, Ik ren, dus ik ben!, De Kracht van Humor in Management, De kunst van het winnen in de verkoop, De valkuilen van de prijs als commercieel wapen en 10 bewezen responsboosters voor de acquisitie van nieuwe klanten trekken volle zalen. Ook zijn nieuwe presentaties We can work it out! (de Beatles als voorbeeld voor topteams) en Hoera, ik heb stress zijn zeer enthousiast ontvangen. Het zijn allemaal thema’s die zich uitstekend lenen voor een breed publiek en ervoor zorgen dat u fluitend de zaal verlaat!

U kunt Erik van Vooren boeken als: spreker.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button