Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Erik Dekker boeken

Erik Dekker boeken

Erik Dekker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Erik Dekker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Erik Dekker begon met zijn wielercarrière in 1992. In de eerste jaren reed hij bij diverse Nederlands getinte ploegen. In 1996 stapte Rabobank de wielersport in. Samen met Michael Boogerd was Erik Dekker het Nederlandse hart van deze ploeg. Hier ontwikkelde Erik Dekker zich tot een goede tijdrijder en aanvaller pur sang.

Na een minder seizoen in 1998 kwam hij ijzersterk terug. Toen Erik Dekker de dertig naderde ging hij grote wedstrijden winnen. Hij vloog erin, onbescheiden en brutaal. Hij bleek te kunnen sprinten, demarreren en alle weersomstandigheden te kunnen weerstaan. Hij won klassiekers als de Classica San Sebastian en de Amstel Gold Race, wist in één jaar (2000) drie Touretappes te winnen en won als eerste Nederlander het klassement om de Wereldbeker.

In 2004 behaalde Erik, naar eigen zeggen, zijn mooiste overwinning: de eindzege in de etappekoers Parijs Tours. Erik Dekker beëindigde in 2006 zijn loopbaan als wielrenner. Hij is na zijn actieve wielrenner loopbaan nog steeds actief in de wielersport, ditmaal als ploegleider van de voormalige Rabobank ploeg, Belkin Procycling.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button