Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Eric van Kleef boeken

Eric van Kleef boeken

Eric van Kleef boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Eric van Kleef of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zijn eerste professionele stappen in radioland maakt Eric van Kleef in het oosten van het land, bij HOT Radio maar zijn professionele carrière gaat pas echt als een speer als hij een contract tekent bij ID&T. Eric presenteert hier bijna 2 jaar het roemruchte dance programma Studio 54 dat prime time wordt uitgezonden op ID&T radio. Na de overname van ID&T verhuisd Eric mee naar het jongerenstation Slam!FM Eric praat elk weekend de lekkerste dance aan elkaar. Hij draait de allernieuwste platen en presenteert zijn radioshow samen met nationale en internationale top deejays. Zijn programma Clubbin wordt uitgezonden op vrijdag en zaterdagavond van 20.00 tot 02.00 op Slam!FM!

Eric van Kleef is momenteel één van de meest gevraagde DJ’s van Nederland! Hij treedt regelmatig op in de grote discotheken en op nationale en internationale festivals. Deze optredens maken hem een van de snelst groeiende DJ’s van Nederland! Zomer 2007 was hij o.a. resident van Beachclub Vroeger in Bloemendaal en deed succesvolle optredens op o.a. Dance Valley het bekende Matrixx festival Emporium!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button