Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Eric Bouwman boeken

Eric Bouwman boeken

Eric Bouwman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Eric Bouwman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Eric Bouwman is sinds 2019 te zien als presentator bij Bright. In 2004 werd hij bekend door zijn deelname aan het populaire programma Idols, waar hij doordrong tot in de finale.

Van 2004 tot 2008 speelde Eric Bouwman de taxichauffeur Tonnie de Vries in de soapserie Onderweg Naar Morgen. Daarna speelde hij Victor Aerts in de regiosoap Pauwen en Reigers.

In 2006 begon hij als presentator van het televisieprogramma Bestemming Nederland. Daarnaast presenteerde hij in 2007 het Eindexamenjournaal, met aansluitend het Eindexamenfeest.

In 2010 speelde Eric Bouwman de rol van de vader van Kruimeltje in de gelijknamige musical.

Eric Bouwman is een echte sportfanaat. Hij doet aan jiujitsu, tennis, tae bo en fitness. In 2011 presenteerde Eric bij RTL 4-het programma Go Cycling. Daarnaast treedt hij ook op als zanger.

In 2015 speelde Eric de gastrol van Pelle Schuiten in Goede Tijden, Slechte Tijden. Een jaar later keerde hij terug als datzelfde personage in de spin-off serie Nieuwe Tijden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button