Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Erben Wennemars boeken

Erben Wennemars boeken

Erben Wennemars boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Erben Wennemars of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Erben Wennemars is een echte sprinter. Hij doet alles het liefst zo snel mogelijk. Zijn enthousiasme en gedrevenheid waren op het ijs altijd duidelijk waarneembaar. Zijn slag, zo kenmerkend, krachtig, ongeduldig en getergd. Zijn wil om te winnen was overduidelijk. Hij wilde altijd en overal een winnaar zijn.
Erben Wennemars heeft jarenlang gedomineerd op de korte afstanden. Vanaf 1998 behoorde hij tot de absolute top. Samen met Jan Bos was hij de troef op de Olympische Spelen in Nagano in datzelfde jaar. Echter door een vervelende val, hij werd meegenomen door de val van Grunde Njos, kwam hij niet tot een goede prestatie. Zijn eerste grote internationale succes boekte Erben in 2003. Hij werd Wereldkampioen op de 1.000 en 1.500 meter. Een jaar later werd hij Wereldkampioen Sprint, welke hij in 2005 prolongeerde. In 2004 werd hij vanwege zijn prestaties geëerd met de titel ’Sportman van het Jaar’. In 2006 won hij individueel Olympisch Brons op de 1.000 meter en op de ploegenachtervolging met Kramer, Verheijen, Ritsma en Tuitert.

Inmiddels is Erben het vaste gezicht bij de NOS Studio Sport rondom de schaatswedstrijden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button