Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Enrico Lacruz boeken

Enrico Lacruz boeken

Enrico Lacruz boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Enrico Lacruz of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Enrico Lacruz loopt over van ambitie, desondanks heeft Enrico alles wat hij uitsprak en ambieerde waargemaakt. Vroeger vertelde Enrico Lacruz op school dat hij Olympisch bokser wilde worden en wist dat hij hier veel dingen voor zal moeten laten. Een paar jaar later stond hij als 23 jarige bokser in 2016 in Rio de Janeiro op de Olympische Spelen als eerste Nederlandse bokser sinds 1992.

Enrico Lacruz boeken voor een evenement

Enrico Lacruz is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Enrico Lacruz inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Enrico Lacruz

Nederlands kampioen boksen

Inmiddels is Enrico al zeven jaar Nederlands kampioen in zijn gewichtsklasse en heeft hij meerdere internationale bokstoernooien op zijn naam gezet. Enrico heeft voornamelijk naam gemaakt door in 2017 te winnen van drievoudig wereldkampioen en tweevoudig Olympisch kampioen Lazaro Alvarez Estrada. Daarna won Enrico in 2018 het Gee Bee toernooi in Finland en werd hij verkozen als meest technische bokser van het toernooi.

Sinds 2018 is Enrico ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, hier is hij nauw bij betrokken om ook kinderen uit gezinnen met minder financiële middelen te laten sporten en te begeleiden. Enrico heeft zichzelf al bewezen in Europa door meerdere medailles te winnen, zijn volgende doel? Naar de Olympische spelen in Tokio 2021 en de beste van de wereld worden!

Sportclinics en presentaties

Enrico weet hoe hij de hoge verwachtingen waar kan maken, maar weet ook hoe hij moet omgaan met tegenslagen. De clinics en presentaties van Enrico Lacruz zijn onvergetelijk, inspirerend en staan in teken van wilskracht, ambitie, focus en het werken naar een doel.

De kracht van Enrico Lacruz.

Enrico Lacruz boeken
Enrico Lacruz boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button