Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » EnChanter boeken

EnChanter boeken

EnChanter boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor EnChanter of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

EnChanter

EnChanté de faire votre connaissance!

Oftewel: Aangenaam kennis met u te mogen maken en wat leuk dat u ons op deze site bezoekt. EnChanter vindt het niet alleen leuk u te leren kennen, maar zingt ook nog zeer aangenaam; uiteraard de reden van uw bezoek!

EnChanter is het trio van zeer vakbekwame zangeressen, die bekende en minder bekende songs omtoveren tot prachtig harmonische composities. Hun specialiteit binnen dit ensemble ligt bij de a capella vertolking van het repertoire, maar ook met band staan zij hun ‘vrouwtje’. De liedjes worden gekozen uit een keur van zo divers mogelijke genres, van 70’s tot soul, klassiekers van The Andrew Sisters tot up-to-date popnummers. De mogelijkheid tot repertoire op maat bestaat, mits vantevoren besproken. Door hun kleine bezetting en veelal onversterkte manier van optreden is EnChanter een flexibele en zeer persoonlijke act, die op veel verschillende locaties te plaatsen zal zijn.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button