Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Emma Heesters boeken

Emma Heesters boeken

Emma Heesters boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Emma Heesters of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Op haar 18e begint ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. In 2016 gingen haar uploads ineens door het plafond dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard. Ze heeft inmiddels meer dan 1,5 miljoen volgers en haar video’s zijn al miljoenen keren bekeken.

Emma Heesters boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Emma Heesters zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Wie is Emma Heesters

De carrière van deze getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In 2019 stond Emma Heesters in het voorprogramma van de Amerikaanse groep Boyce Avenue tijdens hun tournee door Europa. Niet lang daarna tekende ze haar eerste contract bij Universal’s Republic Records in New York.

In de studio werkte ze samen met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.

De Beste Zangers van Nederland

Eind 2019 was Emma Heesters een van de deelnemers in het 12e seizoen van het succesvolle TV-programma De Beste Zangers van Nederland (AVRO/TROS.) Hierin is ze te zien met onder andere Samantha Steenwijk, Ruben Annink en Rolf Sanchez.

Samen met Rolf Sanchez scoorde Emma Heesters een grote hit met hun duet ‘Pa Olvidarte’. Het nummer is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top-40 en behaalde de platina status.

Emma Heesters boeken
Emma Heesters boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button