Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Elvis live show van Johnny Lewis boeken

Elvis live show van Johnny Lewis boeken

Elvis live show van Johnny Lewis boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Elvis live show van Johnny Lewis of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

– De Elvis Live show is een ca 30 minuten durende spetterende Elvis imitatie show uitgevoerd door Johnny Lewis ( pseudoniem voor JFM Geerling ) die de bekendste Elvis Presley nummers LIVE zingt, waaronder Blue Suede shoes, Are you lonesome tonight, Now or never, don’t, wooden heart, Teddy Bear, Don’t be cruel, In the Ghetto, return to sender, Suspicious mind, Alway’s on my mind, My boy, Hound dog en vele vele andere bekende songs.

Deze Nederlandse zanger

imiteert Elvis al sinds zijn jeugd en won hier diverse prijzen mee bij grote talentenjachten waaronder de KRO sound mix show die destijds door het land trok. Ook ontmoette hij de bas gitarist “Jerry Scheff” de pianist “” Glen D Hardin” , de voormalige Sun studio eigenaar en ontdekker van Elvis ;Sam Phillips , de vriend en member of the Memphis Mafia Charlie Hodge en de achtergrondzangers van Elvis “the Jordanaires “. Sinds 10 jaar treedt hij zeer succesvol op met deze Elvis live show in het binnen en buitenland bij diverse evenementen. In november 2002 maakte de zanger een reis naar Memphis U.S.A. om de roots van de King te volgen ( Tupelo, Graceland en de Sun studio) . Daarbij trad hij onder andere op in de STAX club in Beale street in Memphis.

De imitator JFM Geerling

is onder andere bekend van diverse televisie programma’s zoals Bots van RTL4 en Lost in Music van Veronica , nachtsuite 2004 en 2005, AT5, Tros Triviant 2004 en Man bijt Hond NCRV 2005. Ook was hij te horen in radioprogramma’s bij BNN radio 3 de NCRV radio 1 , de wereldomroep en radio Gelderland. Tevens was de zanger een publiekstrekker op diverse pop festivals; Stomppop, bevrijdingsfestival Almere , koninginnedag op de Dam en op andere diverse grote festivals. Er zijn veel Elvis imitators in Nederland, maar het merendeel hiervan playbackt of lijkt niet op de artiest van de eeuw. Bij de Elvis Live show is alles ook echt live ! Met een stemgeluid dat heel dicht zit bij de stem van de echte Elvis. Een Elvis waardige imitatie en zeker niet statisch ,want de zanger betrekt het publiek zeer actief bij zijn show. Hij gaat de zaal in, loopt over tafels, omhelst de dames, laat het publiek meezingen e.d. De act wordt uitgevoerd in een schitterend Elvis Las Vegas pak zoals de echte king deze droeg in de wereldwijd bekeken TV show van 1973 “Aloha from Hawaii”. Het pak is voorzien van honderden glitterende gekleurde stenen hetgeen op zich al een bezienswaardigheid is. Kortom een succesvol gebeuren op al uw feesten. Als u de show boekt is dit inclusief een professionele geluidsinstallatie. De background en het orkest staan op mini disk.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button