Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Elsemieke Havenga boeken

Elsemieke Havenga boeken

Elsemieke Havenga boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Elsemieke Havenga of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sinds april 2003, na jaren het ‘RTL Nieuws’ gepresenteerd te hebben, is Elsemieke Havenga nu één van de gezichten van het dagelijkse tv-programma ‘Editie NL’, waarin actueel binnenlands nieuws aan bod komt.

Elsemieke Havenga kwam na een

glanzende hockeycarrière (met meerdere wereld en olympische titels) in 1983 met het medium televisie in aanraking. Ze werd één van de presentatoren van ‘Studio Sport’. Daarna was Elsemieke gedurende enkele seizoenen het vertrouwde gezicht naast Jack van Gelder in het wekelijkse programma ‘TV-Sport’. Bij Sport 7 en RTL5 presenteerde Elsemieke ‘Het Sportcafé’ en ook een medische serie onder de titel ‘Hoe maakt u het?’. In de veelgeprezen serie ‘Het Onderste Boven’ werden de journalistieke kwaliteiten van Elsemieke steeds beter zichtbaar. Na een serie gezondheidsprogramma’s samen met Roy Martina bij FOX TV volgde de definitieve erkenning voor haar vakmanschap door een aanstelling als nieuwslezer bij het RTL Nieuws.

Elsemieke ontplooit verder onder meer

haar journalistieke kwaliteiten ‘in het land’ als discussieleider en dagvoorzitter tijdens congressen. Tevens verzorgt zij media- en communicatietrainingen op maat voor de klant maar ook inhoudelijke lezingen op gebied van communicatie en motivatie. Elsemieke staat bekend als betrokken, kritisch en scherp.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button