Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ellen Hoog boeken

Ellen Hoog boeken

Ellen Hoog boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ellen Hoog of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hockeyster Ellen Hoog begon haar hockey carrière op 7-jarige leeftijd bij SCHC in Bilthoven. Op haar zestiende werd ze al geselecteerd voor Dames 1. Daarna ging het snel met haar ontwikkeling.

Ellen Hoog boeken voor een evenement

Ellen Hoog is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Ellen inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Ellen Hoog

Na een trainingsstage bij Jong Oranje maakte Ellen Hoog in februari 2004 haar debuut als aanvalster in het Nederlands dames hockey team. In 2007 stapte ze over van SCHC naar Hockeyclub Amsterdam. Ellen wilde graag nog meer geprikkeld worden om het maximale uit haar zelf te halen.

Het seizoen 2007/2008 is ook het seizoen van de Olympische Spelen. Ellen zette haar studie tijdelijk opzij om zich volledig te kunnen richten op de Spelen. Zes dagen per week trainde ze met de hockeydames om zich optimaal voor te bereiden op de Spelen in Beijing. Het harde trainen werd beloond met het hoogst haalbare voor iedere sporter, een gouden medaille op de Olympische Spelen! In 2008 is Ellen Hoog door de Internationale Hockey Federatie genomineerd voor de titel Talent van het Jaar.

Naast haar hockey carrière woont en studeert Ellen Hoog in Amsterdam. Na de studie Sport Management aan de Johan Cruijf University volgt ze de studie Media en Informatie Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Na haar studie wil ze graag aan de slag in de mediawereld. Daarnaast heeft Ellen Hoog een grote passie voor mode en kleding.

Ellen Hoog als presentatrice

Ellen Hoog begon in 2018 samen met collega-hockeyster Naomi van As aan een nieuwe carrière als presentatrice en programmamaakster bij SBS6. In 24 Uur Mandekking gaan ze een etmaal lang op pad met een mannelijke bekende Nederlander, zoals in de eerste aflevering André Hazes. In volgende afleveringen werden onder andere Johnny de Mol, Jandino Asporaat en Gerard Joling gevolgd.

Ellen Hoog boeken
Ellen Hoog boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button