Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ellen Evers boeken

Ellen Evers boeken

Ellen Evers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ellen Evers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ellen Evers (1966) is al jaren een gevestigde naam in musicalland. Ze speelt o.a. in producties als Chicago, Cats, Miss Saigon, Mamma Mia, Turks Fruit en Liedjes van Toon. Ook verleent ze meermalen haar medewerking aan De Avond van het Nieuwe Lied op het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Ellen gaat als vierjarig meisje op volksdansen en begint niet lang daarna met pianoles. Dit blijkt voor haar nog niet genoeg en al snel worden jazzballet en zangles aan haar jonge artistieke leven toegevoegd. Tijdens de middelbare school treed Ellen voor het eerst op voor een groot publiek en was de 18besmetting 19 met het theatervirus een feit. Ze volgt als contractstudent lessen op de vooropleiding van het Conservatorium lichte muziek te Amsterdam en diverse workshops; o.a. een Stanislawsky-workshop o.l.v Joyce Aaron.

Vorig seizoen werkte Ellen mee aan Palazzo en de theatervoorstelling The World Goes Round. Daarnaast speelde ze de eerste reeks van haar solovoorstelling De Vogelmeid.

Op dit moment is Ellen te zien zijn in de rol van Sally Bowles in Cabaret en later dit jaar zal zij haar solovoorstelling wederom op de planken brengen, onder de nieuwe titel Ellen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button