Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Ellemieke Vermolen boeken

Ellemieke Vermolen boeken

Ellemieke Vermolen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ellemieke Vermolen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen is fotomodel, actrice en presentatrice. Ze presenteert “Klussen & Wonen”. Eerder was Ellemieke Vermolen het gezicht van “Exclusief” bij SBS6. Ook is Ellemieke Vermolen te zien in de mobiele soap “Jong Zuid”. Ellemieke Vermolen schrijft ook artikelen voor het tijdschrift Glamazine.

Na diverse acteeropleidingen

waaronder de cursus Acteren voor Camera I en een vooropleiding aan De Trap Theaterschool, stortte Ellemieke Vermolen zich op presenteren en acteren. En niet onverdienstelijk.

Ellemieke Vermolen heeft in 2001

samen met zangeres Marlayne “Hou ‘m vast” gepresenteerd voor V8. Tot en met februari 2001 speelde Ellemieke Vermolen de sexy verpleegster Bo Donkers in Goudkust. Verder heeft Ellemieke Vermolen “in het land” gepresenteerd, zoals de Veronica Talent Scout evenementen. Eerder was ze spelletjesbabe bij RTL4, en speelde een gastrol in de tweede Costa! TV serie.

Na diverse opleidingen en cursussen

heeft Ellemieke Vermolen als model gewerkt bij Max Models. Wie de Wehkamp wel eens heeft doorgebladerd zal haar dan ook zeker herkennen als het gezicht van de catalogus. Daarnaast heeft Ellemieke Vermolen onder meer reportages gedaan voor Cosmopolitan en was zij gedurende 2 jaar het gezicht van o’Neill.

Ellemieke Vermolen is daarnaast het gezicht

geweest van vele tv-commercials, waaronder C&A, Arcade Dance, Amstel Bier en Hunkemöller.

De hobby’s van Ellemieke:

pianospelen, paardrijden, sporten, films kijken en lezen. Een perfecte gastvrouw en presentatrice van uw (zakelijk) bijeenkomst.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button