Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Elle van Rijn boeken

Elle van Rijn boeken

Elle van Rijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Elle van Rijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Foto: Saskia Osnabrugge

Elle van Rijn werd geboren op 9 mei 1967 in Uden.

Na de Havo ging ze naar Parijs om daar als Au Pair te werken. Terug in Nederland speelde ze in verschillende kleine theaterproducties.

Elle volgde de Toneelacademie in Maastricht, waar ze na vier jaar de acteursopleiding voltooide. Ze studeerde tevens aan de Weense Toneelschool, het Max Reinhardt Seminar, waar ze werd gecast voor een rol in een Zwitserse-Duitse televisieserie.

Na haar studie werd ze gecontracteerd door het Noord Nederlands Toneel en stond ze met grote regelmaat op de planken. Ook is ze te zien geweest in een groot aantal Nederlandse films en successeries (Sam Sam, GTST). Haar stem is vaak te horen in commercials en tekenfilms.

Ze gaf persoonlijke effectiviteitstraining en presentatietechniek aan bedrijven als Unilever, Effective Brands, KPMG, Tempo-team en Van Lanschot Bankiers.

Elle is vanaf augustus 2006 de vaste columniste voor het weekblad Flair. In september 2006 debuteerde ze met de roman De tragische geschiedenis van mijn succes. Op 28 februari 2008 verschijnt haar tweede roman, De hartbewaakster.

Sinds kort behoort ze tot het creatieve team van Human Factor -Television Productions.

Elle is getrouwd met Kaja Wolffers. Samen kregen ze een dochter, Helena (2005).Uit haar voorgaande relatie heeft Elle een zoon David,(1996) en een dochter Feline,(1999).

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button