Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Elle van Rijn boeken

Elle van Rijn boeken

Elle van Rijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Elle van Rijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Elle van Rijn volgde de Toneelacademie in Maastricht, waar ze vier jaar de acteursopleiding deed. Ook studeerde ze aan de Weense Toneelschool, het Max Reinhardt Seminar, waar ze werd gecast voor een rol in een Zwitserse-Duitse televisieserie.

Na haar studie werd Elle gecontracteerd door het Noord Nederlands Toneel en stond ze met grote regelmaat op de planken. Ze was te zien in een groot aantal Nederlandse films en successeries (Sam Sam, GTST). Ook is haar stem vaak te horen in commercials en tekenfilms.

Elle van Rijn gaf persoonlijke effectiviteitstraining en presentatietechniek aan bedrijven als Unilever, Effective Brands, KPMG, Tempo-team en Van Lanschot Bankiers.

Sinds 2006 is Elle van Rijn vaste columniste voor het weekblad Flair. In datzelfde jaar debuteerde ze met de roman De tragische geschiedenis van mijn succes. Haar tweede roman, De hartbewaakster, verscheen in 2008.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button