Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Elise Schaap boeken

Elise Schaap boeken

Elise Schaap boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Elise Schaap of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Elise Schaap studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Al tijdens haar studie werd zij uitgekozen om één van de hoofdrollen in de film Bride Flight te vertolken. Inmiddels heeft Elise na haar opleiding een veelzijdige carrière opgebouwd in zowel film, televisie en in het theater.

Elise Schaap boeken voor een evenement

Elise Schaap is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Elise Schaap

Kort na haar afstuderen speelde zij samen met Lotte Verbeek de titelrollen in de Italiaanse miniserie Le Regazze dello Swing, waarvoor zij in 2011 de Gouden nimf voor beste actrice ontvingen op het Televisie Festival van Monte Carlo.

Films

Daarna volgden hoofdrollen op het witte doek in o.a. Sekjoeritie, Valentino, Afscheid van de Maan en Ja, ik wil! Voor haar rol in Afscheid van de Maan werd Elise genomineerd voor een Gouden Kalf voor beste vrouwelijke bijrol. Ook ontving ze de prijs voor beste actrice tijdens het filmfestival in Cluj in Roemenië.

Televisie

Op televisie is Elise bekend van het Klokhuis, de satirische reeks van de NTR: Welkom bij de Romeinen en Welkom in de Gouden Eeuw, het improvisatie-programma De Vloer op en als de Roemeense Ruxandra in Familie Kruys.

Theater

In het theater speelde Elise in voorstellingen van onder andere Toneelgroep Amsterdam, het Rotheater, Orkater en DeLaMar theater producties. Ze speelde Rachel Hazes in de hitmusical Hij gelooft in mij en ontving een musical award voor haar hoofdrol in De terugkeer van Hans en Grietje. Ook speelde ze in de muziektheater voorstelling We Want More en in de serie Familie Kruys op RTL.

Naast haar werkzaamheden als actrice is Elise regelmatig te horen als voice over.

Reclamecampagnes met een bekende actrice

Elise Schaap inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button