Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Elisa Beuger boeken

Elisa Beuger boeken

Elisa Beuger boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Elisa Beuger of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Elisa Beuger (Rotterdam, 22 oktober 1979) stuudeerde in 2002 af aan de Toneelacademie Maastricht. Vervolgens studeerde ze een half jaar aan het Lee Strasberg Theatre Institute in New York.Na haar afstuderen speelde zij bij veel theatergezelschappen waaronder De Paardenkathedraal, De Theatercompagnie, Theatergroep Kwatta en het Syndicaat. Ook maakt zij haar eigen voorstellingen en behaalde in 2009 de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.
Ze was in veel verschillende televisieprogramma’s te zien waaronder Gooische Vrouwen, Shouf Shouf!, Koning van de Maas, Keyzer & de Boer Advocaten, Overspel (2 seizoenen), Lieve Liza, Divorce, Dokter Tinus, Brussel, Mees Kees de serie en De Regels van Floor, waar ze net sezoen 3 van heeft afgerond.
Ook speelde Elisa in Nederlandse films als: Gadjé, Wild Romance, Moordwijven, Nick, Dames 4 en Mees Kees langs de lijn. Vanaf januari 2020 is ze te zien in de kindervoorstelling Niet Wiet, Wel Nel, geïnspireerd op het gelijknamige boek van Joke van Leeuwen.
Regelmatig was zij te zien en te horen in commercials, waaronder UPC en Rabobank.
Elisa spreekt Nederlands, Engels, Italiaans, Duits en een klein beetje Frans. Ze is gek op yoga, zingt in een koor en speelt viool.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button