Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Elisa Beuger boeken

Elisa Beuger boeken

Elisa Beuger boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Elisa Beuger of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Elisa Beuger studeerde in 2002 af aan de Toneelacademie Maastricht. Daarna studeerde ze een half jaar verder aan het Lee Strasberg Theatre Institute in New York. Ze spreekt Nederlands, Engels, Italiaans, Duits en een klein beetje Frans. Verder is ze gek op yoga, zingt in een koor en speelt viool.

Na haar afstuderen speelde Elisa bij veel theatergezelschappen, waaronder De Paardenkathedraal, De Theatercompagnie, Theatergroep Kwatta en het Syndicaat. Ook maakt ze haar eigen voorstellingen en behaalde in 2009 de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Elisa Beuger was in veel verschillende televisieprogramma’s te zien, onder andere Gooische Vrouwen, Shouf Shouf!, Koning van de Maas, Keyzer & de Boer Advocaten, Overspel (2 seizoenen), Lieve Liza, Divorce, Dokter Tinus, Brussel, Mees Kees de serie en De Regels van Floor.

Ook speelde Elisa in diverse Nederlandse films, zoals Gadjé, Wild Romance, Moordwijven, Nick, Dames 4 en Mees Kees langs de lijn. Verder was ze te zien in de kindervoorstelling Niet Wiet, Wel Nel, geïnspireerd op het gelijknamige boek van Joke van Leeuwen.

Elisa Beuger is regelmatig te zien en te horen in commercials, waaronder UPC en Rabobank.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button