Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Elastic Double boeken

Elastic Double boeken

Elastic Double boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Elastic Double of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Murat Prins en Wesley Melsen hebben elkaar ontmoet bij het tv-programma: So You Think You Can Dance en zijn sindsdien een gouden duo. Elastic Double is een act met enorm veel naamsbekendheid, omdat de jongens al twee keer in de finale hebben gestaan van een talentenshow. Namelijk: 2e geworden in het tv-programma: Hollands Got Talent 2010 waar Elastic Double enorm populair was bij de juryleden en het publiek. Daar stopte het succes niet voor de twee ambitieuze jongens. Elastic Double deed onlangs mee aan het nieuwe tv-programma: Everybody Dance Now en schitterde elke ronde weer. Ze wisten de jury gelijk te overtuigen met hun spectaculaire auditie waarop ze een staande ovatie kregen. In de halve finale kregen ze te horen dat ze beter dan ooit waren en kregen een greencard van de juryleden om vervolgens in de finale te knallen. Elastic Double is waanzinnig populair en heeft al veel ervaring op het gebied van entertainen.

Doordat Elastic Double zo snel populair is geworden treden ze werkelijk waar overal op. Onder andere in Zwitsersland, Duitsland, België, Luxemburg en natuurlijk door heel Nederland.

Elastic Double staat garant voor:

– Een geweldige act met naamsbekendheid door tv. Finalisten bij Hollands Got Talent en Everybody Dance now. Meer dan 2 miljoen hits op Youtube filmpjes!

– Zeer veel ervaring met openingsacts voor bijvoorbeeld evenementen.

– Het optreden op maat. Geheel naar wens van de klant.

– Flexibel in te zetten waar u maar wilt. Benodigdheden voor de act zijn 3×3 meter.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button