Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » El Destino boeken

El Destino boeken

El Destino boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor El Destino of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nadat de zanger van Pinchitos Caliente in maart 2010 besloot om definitief te stoppen met zingen, hoefden de overige bandleden niet lang na te denken, DOORGAAN met muziek maken!!

Muziek maken zit de heren namelijk in hart en nieren. De overige bandleden hebben onderling veel plezier in het maken van muziek. Omdat ze een nieuwe weg gaan inslaan met een nieuwe zanger zal de bandnaam ook veranderen.

El Destino is de naam van de nieuwe live sensatie, die vanaf september 2010 volop te zien en te horen zal zijn. De band is ontstaan uit de rokende as van de populaire Tex Mex band Pinchitos Calliente. Met een bezetting van louter ervaren muzikanten en één gezamelijk doel: een feestje bouwen met een vet zuidelijk accent.

En de chemie is er!! Zanger Maurice Peters gaat El Destino voortaan voorzien van de nodige zangnoten. Maurice kent zijn klassiekers en weet inmiddels heel goed waar zijn helden de mosterd halen. Met een onmiskenbaar eigen sound zet Maurice een krachtig optreden neer. Maurice tourt al ruim 25 jaar door binnen- en buitenland en staat garant voor een professioneel optreden met ballen. Hij combineert ervaring met een goede uitstraling en een dijk van een stem.

El Destino spettert van het podium als deze Americano band uw avond tot een onvergetelijk feest maakt; van feesttent tot bruiloft, van kroeg naar bedrijfsfeest in binnen- en buitenland. Deze enthousiaste vijfman formatie zet een avond vullend optreden neer, waarbij niemand stil kan blijven staan; interactie met het publiek is dan ook niet weg te denken uit de show! Texmex, Rock, Latin, Soul, Country worden gespeeld zoals het hoort: LIVE en recht uit het HART.

El Destino weet met een mix van Tex Mex standards, zonnige Spaanstalige/Mexicaanse nummers en bekende nummers in een eigen El Destino-jasje elke zaal in no time om te toveren tot een kolkend feest. Accordeonist Woltercito Scheffer drukt met zijn wervelende accordeonsounds een zonnig stempel op het geluid van de band, die verder bestaat uit Maurice ‘Mo” Peters (zang), Roy Tokaya (gitaar), Henk van Schijndel (drums) en Anton Masius (bas).

Andale hombre, let’s have a party!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button