Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Eelco Sintnicolaas boeken

Eelco Sintnicolaas boeken

Eelco Sintnicolaas boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Eelco Sintnicolaas of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Toen Eelco Sintnicolaas op zijn zevende voor het eerst in aanraking kwam met atletiek, speelde hij nog fanatiek tennis. Hij zat zelfs in de Gelderse tennisselectie. Naarmate de jaren verstreken groeide zijn liefde voor atletiek en besloot hij zich volledig op deze sport toe te leggen.

Eelco Sintnicolaas boeken voor een evenement

Eelco Sintnicolaas is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Eelco inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Eelco Sintnicolaas

Het lopen ging Eelco Sintnicolaas goed af, maar hij wilde alle onderdelen blijven doen. De meerkamp vond hij toen al geweldig. Daarnaast legde hij zich toe op het polstokhoogspringen. Een investering die zich nog steeds uitbetaalt.

In 2007 draaide Eelco Sintnicolaas zijn eerste seizoen als senior. De 7- en 10-kamp waarop Eelco uitkomt vergen veel van het menselijk lichaam door de vele verschillende disciplines. In 2008 won Eelco de Nederlandse titel op de meerkamp en het verspringen. Internationaal liet Eelco zich vanaf 2009 nadrukkelijk gelden. Hij werd Europees Kampioen onder 23 en won de prestigieuze 7-kampwedstrijd in Tallinn met een indrukwekkende mondiale score.

In 2010 plaatste Eelco Sintnicolaas zich voor het EK in Barcelona. Op het EK vocht Eelco een heroïsche strijd uit met Fransman Romain Barras. Uiteindelijk kwam hij net tekort voor de titel, maar ging hij zeer tevreden met een zilveren medaille en een dik persoonlijk record van 8.436 naar huis.

Op weg naar de ultieme wedstrijd, de 10-kamp op de Olympische Spelen, heeft Eelco belangrijke stappen gezet om in London of Rio de Janeiro het Olympische podium te halen.

Eelco Sintnicolaas boeken
Eelco Sintnicolaas boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button