Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Edwin Roelvink boeken

Edwin Roelvink boeken

Edwin Roelvink boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Edwin Roelvink of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Edwin Roelvink wordt geboren
in Amsterdam op 9 juni 1971. Als oudste telg van een gewoon arbeidersgezin, groeit Edwin Roelvink samen met zijn broer op in Amsterdam Noord, alwaar hij zorgeloos zijn jeugd doorbrengt. Na zijn middelbare schooltijd, gaat Edwin Roelvink werken bij verschillende bedrijven als magazijnmedewerker.

Nu heeft hij al ruim 5 jaar

een eigen evenementenbureau, waar hij de optredens voor zichzelf maar ook voor de vele talenten in ons land verzorgt. Kortom is Edwin Roelvink uitgegroeid tot een entertainer van grote klasse, en een hardwerkende ondernemer.

In het jaar 1988

wordt de eerste singel van Edwin Roelvink een feit, deze krijgt als titel “Heel de wereld danst de samba”. Deze singel wordt meteen door de AVRO goed gedraaid in het programma van Krijn Toringa.

Dan word er besloten

om een jaar rust te nemen met optredens en te gaan werken aan de zang carrière. Edwin Roelvink neemt in dat jaar zangles van Frans Cornet en laat zich goed informeren voor een goede en professionele geluid installatie. Als dit allemaal geregeld is gaat Edwin Roelvink weer volop aan het werk met zijn HOLLAND CD SHOW en gaat hij de studio in voor een CD album. Dit album krijgt de titel “Het voelt zo goed”,. Daarna verschijnt het album “Een rondje Hollands” met het nummer “Meisjes van de nacht”.

Dit nummer wordt in 2000

opgepikt door Eddy Harms van Pink Records, die er een singel van maakt. Met als gevolg dat Edwin binnenkomt in de hitlijsten, gedraaid wordt en te gast is bij Rob Stenders radio 3. Vanaf die tijd gaat het hem voor de wind, de optredens in het land zijn niet bij te houden. En nu, valt hij na jaren van hard werken onder de categorie, bekende Nederlanders.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button