Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Edwin Evers boeken

Edwin Evers boeken

Edwin Evers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Edwin Evers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Edwin Evers was tot 2018 maar liefst 18 jaar te horen op Radio 538 met zijn populaire ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’. Daarnaast heeft hij sinds 2002 zijn eigen band, waarmee hij op diverse festivals, evenementen en in theaters speelt. Eind 2019 scoorde Edwin Evers met zijn band een kersthit met het nummer ‘Altijd Kerstmis’.

Edwin Evers boeken voor een evenement

Edwin Evers is voor verschillende soorten optredens te boeken, zowel solo als met de Edwin Evers Band. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Naast DJ en presentator is Edwin Evers ook in te huren als voice-over en stemacteur.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Edwin Evers

Edwin Evers deed zijn eerste ervaring op bij plaatselijke omroepen, waaronder de Hardenbergse Zieken Omroep en de populaire lokale Amsterdamse muziekzender Extra 108. In 1991 ging Edwin Evers naar het commerciële radiostation Power FM. Radio 10 Gold zond destijds uit hetzelfde pand uit, en al gauw was Edwin als invaller ook op deze zender te horen.

In 1992 wordt Edwin Evers door Lex Harding aangenomen bij Veronica. Samen met Jeroen van Inkel presenteert Edwin de eerste ‘Evers & Van Inkel’ show op Radio 3. Naast invaller voor Gijs Staverman maakt Edwin Evers voor Veronica ook de programma’s ‘Evers in ’t Wild’ en ‘De Vrijdagavondkeet’.

Evers Staat Op

Edwin Evers wil het liefst een ochtendprogramma maken, maar Jeroen Van Inkel was al de succesvolle ochtend DJ bij Veronica. Als Jeanne Kooijmans en Peter van Bruggen stoppen met de ‘Breakfast Club’ gaat de KRO op zoek naar een nieuwe ploeg. In 1998 begint Edwin Evers met zijn nieuwe ochtendshow bij de KRO, samen met ex-Veronica collega’s Rick Romijn en Cobus Bosscha. Het duurt niet lang of ‘Evers Staat Op’ is het best beluisterde ochtendprogramma van Nederland.

Het succes van ‘Evers Staat Op’ levert Edwin in 1999 Marconi Awards op voor beste radioman van het jaar en beste radioprogramma. In 2000 wordt Edwin Evers opnieuw radioman van het jaar. Of het succesformule ook op Radio 538 zou werken mochten Edwin, Rick en Cobus vanaf 2000 bewijzen. Wat blijkt: nog steeds is ‘Evers Staat’ op het populairste ochtendprogramma op de Nederlandse radio.

Edwin Evers als voice-over en stemacteur

Evers Evers doet regelmatig opdrachten als voice-over. Zijn stem was onder andere te horen in de programma’s Gillend naar huis van Gordon, als achtergrondcommentaar bij K3 zoekt K3 en bij de RTL4 shows Dance Dance Dance en Holland’s Got Talent. Ook sprak Edwin Evers verschillende stemmen in voor animatiefilms, waaronder commentator Darrel Cartrip in Cars 1 en 2, en hoofdpersonage Po in Kung Fu Panda 1, 2 en 3.

Reclamecampagnes met een bekende voice-over

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button