Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Edwin Evers boeken

Edwin Evers boeken

Edwin Evers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Edwin Evers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Edwin Evers is sinds april 2000 te horen op Radio 538 met zijn populaire ochtendprogramma Evers Staat Op. Edwin Evers allereerste radioprogramma was te horen bij de Hardenbergse Ziekenomroep. Toen maakte Edwin Evers op zaterdagavond een jongerenprogramma. Twee jaar later – nog voordat Edwin Evers de MEAO kon afmaken – ging hij draaien bij de populaire lokale Amsterdamse muziekzender Extra 108.

In 1991 gingen veel DJ’s

van Extra 108, waaronder Edwin Evers, naar het commerciële radiostation Power FM. Daar presenteerde Edwin Evers een het middagprogramma tussen drie en zes en elke zaterdagavond samen met Luc van Rooij het programma “Alarmfase 10”. Radio 10 Gold zond destijds uit heltzelfde pand uit en al gauw was Edwin Evers als invaller ook op deze zender te horen.

In de zomer van 1992

neemt Lex Harding Edwin Evers aan bij Veronica. Op 14 augustus presenteert Edwin Evers samen met Jeroen Van Inkel de eerste ‘Evers & Van Inkel’ op Radio 3. Naast invaller voor Gijs Staverman maakt Edwin Evers voor Veronica ook de programma’s ‘Evers in ’t Wild’ en ‘De Vrijdagavondkeet’.

Edwin Evers wil het liefst

een ochtendprogramma maken, maar Jeroen Van Inkel was al de succesvolle ochtendjock bij Veronica. Als Jeanne Kooijmans en Peter van Bruggen dan besluiten te stoppen met de ‘Breakfast Club’, gaat de KRO op zoek naar een nieuwe ploeg om de teleurstellende luistercijfers omhoog te krijgen. Op 1 januari 1998 is overstap van Edwin naar de KRO een feit; Cobus Bosscha en Rick Romijn (ook ex-Veronica) gaan mee. Het duurt niet lang of ‘Evers Staat Op’ is het bestbeluisterde ochtendprogramma van Nederland.

Het succes van Evers Staat Op

levert in 1999 Marconi Awards op voor beste radioman van het jaar en beste radioprogramma. In 2000 wordt Edwin Evers opnieuw radioman van het jaar. Of het succesformule ook op Radio 538 zou werken mochten Edwin, Rick en Cobus vanaf 17 april 2000 bewijzen. Wat blijkt: nog steeds is Evers Staat op het populairste ochtendprogramma op de Nederlandse radio, nu met Niels van Baarlen als opvolger van de naar 3FM vertrokken Cobus.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button