Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Edwin Evers Band boeken

Edwin Evers Band boeken

Edwin Evers Band boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Edwin Evers Band of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Edwin Evers Band komt voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici en waar Edwin Evers zelf achter de drums plaats neemt, wordt met groot enthousiasme ontvangen door het publiek. Vanaf dat moment is De Edwin Evers Band een feit! Eind 2019 scoorde de Edwin Evers Band een kersthit met het nummer ‘Altijd Kerstmis’.

Edwin Evers Band boeken voor een evenement

De Edwin Evers Band is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een optreden. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie zijn de Edwin Evers Band

Naast dat De Edwin Evers Band veelvuldig geboekt wordt voor (bedrijfs-) feesten & events zie je ze regelmatig terug in televisie programma’s zoals ‘De Grootste Bingo Show Ooit’. Ook is de Edwin Evers Band de huisband van ‘The Voice of Holland’ en ‘Ik hou van Holland’. Daarnaast begeleiden ze al jaren Gerard Joling bij zijn concerten en zijn ze de vaste band van ‘Live38 XXL’ en ‘Helden van Amstel’.

De beste begeleidingsband van Nederland

Tijdens de optredens worden veel covers van bekende nummers gespeeld, en doet Edwin Evers af en toe ook imitaties van BN’ers. De Edwin Evers Band is inmiddels uitgegroeid tot een begrip en vele artiesten willen graag samenwerken met deze topmusici. De band begeleidt met regelmaat andere artiesten als Waylon, Gerard Joling, Berget Lewis en Edsilia Rombley. Deze begeleiding is doorgaans gedurende 4 tot 5 nummers.

De beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Edwin Evers, geven een onvergetelijk optreden vol met bekende hits. Ze spelen 90 minuten aaneengesloten waarbij de grote hits uit de jaren ’70 en ’80 voorbij zullen komen!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button