Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Edward van Cuilenborg boeken

Edward van Cuilenborg boeken

Edward van Cuilenborg boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Edward van Cuilenborg of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Edward van Cuilenborg is een zeer gepassioneerde sportpresentator, -commentator en -auteur. Bij Studio Sport werkte hij dertien jaar lang in zo’n beetje alle mogelijke functies. Bij SBS is hij vanaf 2002 dé anchorman van de sport.

Edward van Cuilenborg boeken voor een evenement

Edward van Cuilenborg is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Edward van Cuilenborg

Edward was bij de NOS jarenlang commentator bij de grote tennistoernooien en gaf voetbalcommentaar. Als presentator bij de NOS deed hij onder meer ook NOVA (in duo presentatie met Paul Witteman, Maartje van Weegen en Charles Groenhuyzen), de sportuitzending op zaterdagavond en zondagavond, de Grand Stand op zondag, de Tour de France, Wimbledon, Roland Garros, US Open, Na Elven, NOS Laat (in duo presentatie met Sacha de Boer, Harmen Siezen en Marga van Praag), Twee Vandaag, de Ochtendjournaals, Olympische Winter- en Zomerspelen, en het WK en EK Voetbal.

Edward van Cuilenborg als dagvoorzitter

Edward onderscheidt zich door zijn zeer gedegen voorbereiding, zijn prettige samenwerking, zijn pure passie voor sport en mensen, en zijn verrassende gevoel voor humor. Hij neemt graag uitdagingen aan, vooral sportieve. Edward geeft ook sportclinics en trainingen. Hij wordt geroemd om zijn interview vaardigheden, zijn brede scala van capaciteiten, zijn gevoel voor timing en zijn stemgeluid.

U kunt Edward van Cuilenborg boeken als:

Spreker
Dagvoorzitter
Discussieleider

Sportpresentator

Nadat hij in 2002 de finale van het WK voetbal had gepresenteerd werd Edward van Cuilenborg door SBS gevraagd daar alle sport te gaan presenteren. Met de play-off wedstrijd Nederland – Schotland in 2003 en de dartsfinale tussen Raymond van Barneveld en Jelle Klaassen in 2006 presenteerde Edward de twee van de best bekeken sportprogramma’s in de geschiedenis van SBS. Naast de presentatie van wedstrijden van het Nederlands voetbalelftal en het darts deed Edvard van Cuilenborg onder meer ook drie jaar de Formule 1.

Het beste boek over tennisspelers

In 2007 verscheen zijn Boek Achter de Baseline. Samen met zijn vrouw Esther Scholten werkte Edvard jaren aan dit 352 pagina’s dikke boek over de beste tennisspelers en -speelsters uit de Nederlandse geschiedenis. Het boek kreeg zeer lovende kritieken en wordt algemeen beschouwd als het beste boek over tennis dat in Nederland is uitgegeven.

Sportgala’s en evenementen

Edward van Cuilenborg heeft buiten zijn TV-werk om vele sportgala’s en wedstrijden van het Nederlands elftal begeleid voor bedrijven en voetbalquizzen gepresenteerd. Ook heeft hij meerdere grote reclames, video’s en DVD’s commercieel ingesproken. Verder zet hij zich in voor verschillende goede doelen (Kika, sportweek, ambassadeur van de sport voor de Verenigde Naties).

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button