Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Edward van Cuilenborg boeken

Boekingsinformatie voor Edward van Cuilenborg? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Edward van Cuilenborg is een zeer gepassioneerde sportpresentator, -commentator en -auteur. Bij Studio Sport werkte hij dertien jaar lang in zo’n beetje alle mogelijke functies. Bij SBS is hij vanaf 2002 dé anchorman van de sport.

Edward was bij de NOS jarenlang commentator bij de grote tennistoernooien en gaf voetbalcommentaar. Als presentator bij de NOS deed hij onder meer ook NOVA (in duo presentatie met Paul Witteman, Maartje van Weegen en Charles Groenhuyzen), de sportuitzending op zaterdagavond en zondagavond, de Grand Stand op zondag, de Tour de France, Wimbledon, Roland Garros, US Open, Na Elven, NOS Laat (in duo presentatie met Sacha de Boer, Harmen Siezen en Marga van Praag), Twee Vandaag, de Ochtendjournaals, Olympische Winter- en Zomerspelen, het WK en EK Voetbal, en 1 januari uitzendingen.

Nadat hij in 2002 de finale van het WK voetbal had gepresenteerd werd hij door SBS gevraagd daar alle sport te gaan presenteren. Met de play-off wedstrijd Nederland – Schotland (5.5 kijkers in 2003) en de dartsfinale tussen Raymond van Barneveld en Jelle Klaassen (meer dan 5 miljoen kijkers in 2006) presenteerde Edward de twee van de best bekeken sportprogramma’s in de geschiedenis van SBS. Naast de presentatie van wedstrijden van het Nederlands voetbalelftal en het darts deed Van Cuilenborg onder meer ook drie jaar de Formule 1.

In 2007 is zijn Boek Achter de Baseline verschenen. Samen met zijn vrouw Esther Scholten (die freelance journalist is voor onder meer Tennis Magazine) werkte hij jaren aan dit 352 pagina’s dikke boek over de beste spelers en speelsters uit de Nederlandse geschiedenis. Het boek kreeg zeer lovende kritieken en wordt algemeen beschouwd als het beste boek over tennis dat in Nederland is uitgegeven.

Van Cuilenborg heeft buiten zijn tv-werk om vele sportgala’s en wedstrijden van het Nederlands elftal begeleid voor bedrijven en voetbalquizzen gepresenteerd. Ook heeft hij meerdere grote reclames en video’s en DVD’s commercieel ingesproken. Verder zet hij zich als ambassadeur in voor verschillende goede doelen (Kika, sportweek, ambassadeur van de sport voor de Verenigde Naties).

Edward onderscheidt zich door zijn zeer gedegen voorbereiding, zijn prettige samenwerking, zijn pure passie voor sport en mensen, en zijn verrassende gevoel voor humor. Hij neemt graag uitdagingen aan, vooral sportieve. Edward geeft ook sportclinics en trainingen. Edward wordt geroemd om zijn interview vaardigheden, zijn brede scala van capaciteiten, zijn gevoel voor timing en zijn stemgeluid.

U kunt Edward van Cuilenborg boeken als:

• Spreker

• Dagvoorzitter

• Discussieleider

Edward van Cuilenborg

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Edward van Cuilenborg of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.