Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Edvard Niessing boeken

Edvard Niessing boeken

Edvard Niessing boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Edvard Niessing of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Edvard Niessing is bekend als presentator, nieuwslezer en was jarenlang anchorman bij RTL-Nieuws. Ook wordt hij regelmatig gevraagd als dagvoorzitter op congressen in binnen- en buitenland.

Edvard Niessing boeken voor een evenement

Edvard Niessing is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Edvard Niessing

De eerste schreden in omroepland zette Edvard in 1964 bij AVRO’s jeugdomroep MINJON, de legendarische omroepschool van Herman Broekhuizen. Na zijn diensttijd trad hij in 1970 in dienst bij de KRO als radio- en later ook als TV-omroeper. Hij was disc-jockey, regisseur, muzieksamensteller en presentator van programma’s als Pep op (Hilversum) Drie, verzoekplatenprogramma In Antwoord Op Uw Schrijven, Van 12 Tot 2, sportprogramma Goal, diverse Radio-4 programma’s, nachtuitzending Niemandsland.

In 1992 werd Edvard Niessing programmaleider bij Radio Noordzee Nationaal. Hij vond al jaren dat muziek van Nederlandse bodem in het verdomhoekje zat en zo kon hij zich inzetten voor de praktische promotie van het Nationaal Muziekproduct. Na Noordzee kreeg zijn carrière een vervolg als nieuwslezer bij de Radio Nieuwsdienst van het ANP. Zo werd nieuws een belangrijke factor in zijn leven. Dat resulteerde in een job als anchorman bij RTL-Nieuws.

Daarna presenteerde Edvard diverse programma’s in de nieuws- en amusementsector bij Radio en TV West. Ook deed hij voor Teleac/NOT twee documentaireseries Waterwerk over maritiem Nederland. Vervolgens werd hij nieuwslezer bij Novum-nieuws en disc-jockey bij het Gouwe Ouwe-station Radio 192. Bij de interregionale TV-zender RNN7 presenteerde hij het nieuws, regio Business en het infotainment-programma RNN Vandaag.

Door de jaren heen werd Edvard Niessing ook buiten de studio’s actief als dagvoorzitter op congressen in binnen- en buitenland van verschillende bedrijven als Esso, Ivoren kruis, KPN, BASF, Philips Wholesale en Caiway/CBizz. Ook leende hij zijn stem voor het inspreken van talrijke audiovisuals.

Edvard Niessing boeken
Edvard Niessing boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button