Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Edith Bosch boeken

Edith Bosch boeken

Edith Bosch boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Edith Bosch of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het supertalent Edith Bosch heeft in haar junioren tijd alles gewonnen wat er te winnen valt op judo gebied. In 2002 behoorde ze definitief bij de top van de senioren door het behalen van twee overwinningen op A-toernooien en het behalen van zilver op het Europees Kampioenschap. In 2004 haalde ze op de Spelen in Athene een zilveren medaille. In het jaar 2005 werd Edith zowel Nederlands-, Europees- als Wereldkampioene. Mede door haar geweldige prestaties in 2005 is ze uitgeroepen tot beste judoka van Europa en was ze genomineerd voor de titel ’Sportvrouw van het Jaar 2005’. Edith Bosch combineerde topsport met de studie commerciële economie. In november 2004 is ze afgestudeerd, waarna ze eerst parttime bij Randstad, later bij NS is gaan werken. Edith Bosch is een spontane jonge vrouw die gepassioneerd en gedecideerd haar sport beoefend. Na Olympisch zilver in 2004 was het doel voor de Olympische Spelen in 2008 Goud! De voorbereiding van Edith Bosch werd echter grondig verstoort door een elleboogblessure. Maandenlang stond ze aan de kant en kon ze zich niet meten met de internationale top. Het gedroomde Goud werd een bronzen medaille. Een knappe prestatie na een moeizame voorbereiding. Al snel verschoof Edith haar focus naar Londen 2012. Na een sterk begin verloor Edith Bosch helaas in de kwartfinale waardoor Edith Bosch zich via de herkansingen moest kwalificeren om in aanmerking te komen voor een bronze medaille. Hier slaagde Edith Bosch in waardoor ze wederom een bronze medaille veroverde op een Olympische Spelen.

Edith Bosch kan haar passie als geen ander op anderen overbrengen. In haar presentaties vertelt ze onder andere over samenwerken, de rol van voeding en focussen. In haar judoclinics is ze fanatiek en vastberaden om deelnemers haar fabelachtige techniek aan te leren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button