Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Eddy Zoey boeken

Eddy Zoey boeken

Eddy Zoey boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Eddy Zoey of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Eddy Zoëy is bij de meesten bekend van zijn TV-programma’s voor BNN en SBS. Maar voordat Eddy presentator werd, maakte hij muziek. Hij zingt, speelt goed gitaar, produceerde en componeerde muziek en teksten voor verschillende albums (ook voor derden). Hij regisseerde de animatiefilm ‘The Simpsons’ (Nederlandse versie), geeft af en toe les, en pakt soms een kwastje op om een doek te schilderen.

Eddy Zoëy boeken voor een evenement

Eddy Zoëy is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Wie is Eddy Zoëy

Eddy Zoëy volgde de kunstacademie (CHK voor hoge kunsten) en studeert daar af als grafisch ontwerper. In 1992 sluit Eddy een publishers contract met platenfirma Polygram. Na wat freelance ontwerperswerk voor tijdschriften (OOR, Hitkrant & Autovisie) en het schrijven van liedjes voor verschillende artiesten (Romeo, Kinderen voor Kinderen, Kim Lian, Ruth Jacott) start hij studio Hitbox. Naast het schrijven van liedjes neemt hij ook het produceren van platen op zich.

Eigen album

In 2006 brengt Eddy zijn eerste eigen album uit bij SONY. Dat is ‘Chasing whatever it is’, een Engelstalig album. Tot en met 1998 werkt Eddy als componist / auteur voor zo’n beetje alle Nederlandse platenmaatschappijen en voor een breed scala aan artiesten.

Televisie

In 1998 komt daar dan toevallig TV bij. Eerst voor TV Oost, en daarna voor BNN. In anderhalf jaar tijd word Eddy een bekend TV-gezicht door verschillende gedurfde televisie-programma’s, waaronder De Liegende Hollander.

Rond 2000 besluit Eddy z’n 2e album met eigengemaakte liedjes op te nemen: ‘Succes jongen’, met daarop de radiohit ‘Bijna’.

Na een kort TV-uitstapje van BNN naar SBS (waar hij Zoëy Zappt en Zoëy Ziet Sterretjes maakt) wordt Eddy teruggevraagd door BNN. Hij besluit Eddy daarop in te gaan mits er een contract voor een half jaar per jaar gesloten kan worden, zodat er meer ruimte is voor het maken van muziek. Het 3e album ‘6 Maanden geen TeeVee’ wordt in de niet-TV-periode gemaakt.

Van 2004 tot en met 2008 is Eddy naast zijn TV-werkzaamheden voor BNN ook op radiostation 3FM te horen als weekendjock.

Nu we er toch zijn

In 2004 start Eddy Zoëy met de succesvolle reeks Nu we er toch zijn, een volledig niet-voorgeproduceerd TV-programma. In het programma wordt de gastvrijheid getest door simpelweg op een willekeurige deurbel te drukken, om avondeten, een auto of zelfs een slaapplek te vragen. Deze reeks, waarin mensen van alle soorten de meest persoonlijke verhalen vertellen, is 7 seizoenen op de buis. Er was ook een vakantie spin-off, waarin landen als Zweden en Spanje op hun gastvrijheid werden getest.

In 2009 was Eddy op TV te zien met Nu we er toch zijn, vanuit de probleemwijken van Nederland. Ook bracht hij als producer, componist / auteur en muzikant een dance-album uit.

Stemacteur en docent

In 2007 voegt Eddy twee nieuwe disciplines aan zijn lijst toe. Hij doet de stemmenregie voor de bioscoopfilm ‘The Simpsons, the movie’, nadat hij eerder zelf stemmen heeft vertolkt in films als ‘Ice Age2’ en ‘Robots’. Ook wordt hij gastdocent Media voor de bedrijfshogeschool Fontys.

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Eddy Zoëy inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Eddy Zoey boeken
Eddy Zoey boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button