Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ed Nieman boeken

Ed Nieman boeken

Ed Nieman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ed Nieman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ed Nieman maakte in 1994 samen met Gaston Starreveld het radio-programma Een broodje Noordzee op Radio Noordzee. Het was een gezellige boel en onder de naam Die Knapen kwamen een aantal succesvolle singles uit: ‘Vanavond vieren we feest’, ‘Zing met me mee’ en het inmiddels tot feestklassieker uitgegroeide nummer ‘Leve de lol’.

Begin 2003 verscheen de eerste solo-single van Ed Nieman met de toepasselijke titel ‘Een groot feest’. De single werd gevolgd door zijn eerste solo-album ‘Als je lacht’. De single ‘Maria Maria’ verscheen eind 2005 en haalde moeiteloos de Mega Top-100.

Ed Nieman treedt met veel succes als solo-artiest op. Met zijn fantastische stem, gecombineerd met een uitgekiend repertoire maakt Ed van elk optreden één groot feest! Hij zingt onder andere bewerkte nummers van André Hazes, George Baker, een aantal eigen composities en natuurlijk de feestklassieker ‘Leve de lol’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button