Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ebonique boeken

Ebonique boeken

Ebonique boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ebonique of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ebonique is een Nederlands vocaal trio bestaande uit drie prachtige donkere dames. De groep werd in 2000 gevormd door een gezamenlijke vriend en producer met de bedoeling het nummer “So much love” op te nemen waarmee zij zouden gaan deelnemen aan de Nationale Finale van het Songfestival in 2001. De stemmen van de dames pasten wonderwel bij elkaar en men was het erover eens dat deze groep een veelbelovende en succesvolle carrière tegemoet ging.

“So much love”

bracht inderdaad het eerste grote succes: nadat Ebonique de voorrondes voor het songfestival, waaraan meer dan honderd kandidaten deelnamen, had doorlopen stonden ze met nog zeven mededingers op het grote podium in Ahoy in de finale. Ze werden op het nippertje tweede. Dit leidde tot vele verzoeken om optredens in het land, tv en radio en er werd een platencontract afgesloten. De tweede single, “Give a little”, werd gebruikt als titelsong van het populaire tv programma “Big Diet” dat zowel in Nederland als in Duitsland werd uitgezonden. De dames reisden vervolgens voor promotie optredens door Europa en de populariteit in eigen land bleef stijgen.

Inmiddels

heeft Ebonique opnieuw meegedaan aan het Nationale Songfestival met het door 2 Maltezer componisten geschreven nummer “Heatwave”. Wederom kwamen ze door de voorrondes en stonden opnieuw in Ahoy…. Helaas was ook dit keer geen eerste plaats voor het trio weggelegd maar ze lieten een onuitwisbare indruk achter bij jury en publiek door hun wervelende optreden en vocale kwaliteiten.

Dat is dan ook waar Ebonique voor staat:
vocale perfectie, spetterende presentatie, weloverwogen repertoire.

Ebonique bestaat uit:
* Mieke de Jongh, geboren in Buffalo, USA en opgegroeid in Nederland.
* Ingrid Simons, geboren in Paramaribo, Suriname, en eveneens opgegroeid in Nederland.
* Danie Duzant, geboren en getogen in Amsterdam.

Het drietal

begon hun zangcarrière op jonge leeftijd. Ieder was betrokken bij diverse projecten die ertoe hebben bijgedragen dat zij zich hebben kunnen ontwikkelen tot de veelzijdige getalenteerde zangeressen die zij heden ten dage zijn. Ieder van hen heeft ervaring opgedaan op jazz festivals, in musicals, in dinnershows en tijdens buitenlandse tournees met Nederlandse en internationale sterren. Tegenwoordig moet een artiest beschikken over een breed geörienteerd muzikaal talent en gezien de achtergrond van deze drie zangeressen ligt het dan ook voor de hand dat deze combinatie een gegarandeerd succes is! Muziekstijlen die Mieke, Ingrid en Danie beheersen variëren van soul tot dance, jazz tot klassiek, hip hop tot gospel. De naam Ebonique, een combinatie van ‘ebony’ en ‘unique’, zegt het allemaal!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button