Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ebon-E boeken

Ebon-E boeken

Ebon-E boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ebon-E of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ebon-E

Bij sommige mensen kan men al bij het eerste gezicht zien dat zij iets bijzonders met zich mee dragen. Nie t alleen blinken zij uit in al wat een mens nodig heeft om tot aangenaam gezelschap bestempeld te worden, zij blijken ook te beschikken over de meest uiteenlopende artistieke kwaliteiten. De 22-jarige Ebon-E is een persoon die zeker behoort tot de hierboven genoemde categorie mensen. Naast een gouden stem bezit dit jong talent o.a. over een onmetelijk dansvermogen en een uiterlijk waar menig jongedame het warm van krijgt.

Een ruwe diamant

zo omschrijft producer Rutti, met wie Ebon-E momenteel in de studio bezig is nieuwe songs op te nemen voor het debuut album, de stem van deze artiest. (Rutti heeft o.a. gewerkt met The Fugees, Blackstreet, Boyz II Men en het Nederlandse Sat-R-Day.) Het nummer “On My Way” is de eerste single van dit album. Deze aan “UK Garage” gerelateerde pop/dance plaat heeft een krachtig, direct in het geheugen op te slaan refreintje, dat na het eenmaal gehoord te hebben, niet snel uit het geheugen verdwijnt.

In de tweemans-formatie

waar ik voor de start van mijn huidige solo carrière in zong, genaamd ‘Ebony Impact’, heb ik veel impact weten te geven aan de begrippen show en entertainment, maar op de één of andere manier voelde ik dat deze formatie nou net niet te bieden had wat ik wilde. We besloten ieder onze eigen weg te gaan en aanvankelijk bleef Ebony een soort tweede naam voor mij. Ik besloot de spelling een klein beetje te veranderen om de nieuwe draai aan mijn werk te benadrukken. Vandaar dus de naam “Ebon-E” aldus onze nieuwe ster.

Ebon-E verzorgde in 2003

de zang in de superhit van RMXCRW, “Turn me on”. In 2004 scoort hij een solohit met het nummer “Pride and joy”, waarop de wereldberoemde artiest Beenie Man op meedoet.

De elementen show en entertainment

heeft hij met zijn nieuwe aanpak zeker niet achterwege gelaten. Het tegendeel zelfs, dat zult u horen en zien bij zijn daverende optredens, waarbij de dansshow continu wordt gecombineerd met ware live (geen play-back voor Ebon-E!) gezongen songs.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button