Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Earth, Wind & Fires boeken

Earth, Wind & Fires boeken

Earth, Wind & Fires boeken boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Earth, Wind & Fires boeken of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Earth, Wind & Fires werd glansrijk tweede in de finale van The Tribute – Battle of the Bands in februari 2023. De twaalfkoppige band gooide hoge ogen bij de jury en het publiek. Op indrukwekkende wijze werden de kenmerkende stemmen van de originele band eer aan gedaan.

Earth, Wind & Fires boeken voor een evenement

Earth, Wind & Fires is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie zijn Earth, Wind & Fires

Earth, Wind & Fires neemt het publiek mee terug naar de 70’s en 80’s, met wervelende hits als ‘Boogie Wonderland’, ‘In The Stone’, ‘After The Love Has Gone’ en natuurlijk de wereldhit ‘September’.

Deze rasmuzikanten vormen met ieder hun eigen feeling en verhaal een weergaloos team van muzikanten met een grote voorliefde voor de wereldberoemde band Earth, Wind & Fire. De authentieke Earth, Wind & Fire sound is voor hun prioriteit 1.

Uitvoering tot in de perfectie

Kleding, danspasjes, highlights in de muziek, alles moet kloppen. De muzikanten van Earth, Wind & Fires zijn gedreven om hun tribute show met de juiste groove neer te zetten. Als je je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan, zo is het uitgangspunt van deze band. Samen hebben ze alles op alles gezet om de juiste sound tot in de perfectie uit te voeren.

Muzikale sensatie

Earth Wind and Fire staat bekend om de hoge noten van Phillip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Deze kenmerkende stemmen moesten eer aangedaan worden. Die stemmen zijn gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en David Goncalves.

Naast deze zangers bestaat de waanzinnige band Earth, Wind & Fires uit:

 • Basgitaar en muzikaal leider – Henry Sopacua.
 • Drums – Danjil Tuhumena.
 • Gitaar – Jeff Sopacua en Dominick Amatsahip.
 • Keyboard – Werner van Gool.
 • Sax – Danielle Gombert.
 • Trompet – Giancarlo Morbeck.
 • Trombone – Mike Hoomoedt.
 • en last but not least Mister Percussion Dwight Muskita.

Trek je 70’s en 80’s outfit maar uit de kast en laat je meenemen op deze muzikale Tribute sensatie naar The Land of Fantasy, Boogie Wonderland, In the Stone, After the Love has Gone en natuurlijk de wereldhit September.

Earth, Wind & Fires boeken
Earth, Wind & Fires boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

 • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
 • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
 • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button