Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dylan Haegens boeken

Dylan Haegens boeken

Dylan Haegens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dylan Haegens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dylan Haegens verdient zijn geld met YouTube filmpjes maken. En dat doet hij op een zeer professionele manier. Vooral de top 10 video’s zijn zeer populair en halen met gemak meer dan een half miljoen views per aflevering. In 2018 is zijn eerste echte bioscoopfilm uitgebracht: De film van Dylan Haegens.

Dylan Haegens boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Dylan Haegens zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor het inhuren van Dylan.

Wie is Dylan Haegens

Dylan bereikt begin januari 2017 maar liefst 1 miljoen abonnees op zijn YouTube kanaal (inmiddels is hij in 2020 doorgegroeid naar 1,7 miljoen)! Daarmee is hij de derde Nederlandstalige YouTuber met deze bijzondere ‘miljonairs’ status. Een jaar eerder was Enzo Knol de eerste, een paar maanden later lukte het StukTV. En nu is het ook Dylan gelukt om die mijlpaal te bereiken!

Iedere week komt er een nieuw filmpje op zijn kanaal, waarmee hij elke keer moeiteloos de trending-lijst van YouTube haalt. Dylan Haegens maakt zijn filmpjes samen met Teun Peters (cameraman) en Rick Vermeulen (design en animaties). Zijn vriendin Marit Brugman helpt hem mee met de productie en scripts schrijven. Op zijn tweede YouTube kanaal Dylan Haegens 2 deelt hij twee keer per week filmpjes die meer van persoonlijke aard zijn.

Het allereerste filmpje op YouTube

In 2009 begon zijn YouTube carrière toen hij nog bij zijn ouders in Venray woonde. Dylan’s allereerste filmpje was een parodie op Tellsell die hij samen met zijn vriendje Teun opnam. Onder de naam Dutchvlog nam hij vaak op met een zonnebril, omdat hij toch een beetje bang was om herkend te worden. Inmiddels heeft hij een aparte werkruimte in Venray voor het opnemen en bewerken van zijn videos.

Milkshakevlogs

Samen met Mertabi nam hij iedere dinsdag de Milkshakevlogs op. In een auto reden ze naar de McDonald’s toe, terwijl ze alles bespraken van de afgelopen week. Youtube pagina met alle Milkshakevlogs. Het geld dat hij verdient met Youtube en reclamewerk maken spendeert Dylan aan nieuwe apparatuur om zo nog betere filmpjes te kunnen maken.

Daarnaast reist hij graag en heeft al een collectie opgebouwd van honderden speelfilms. Hij doet niet aan illegaal downloaden. Daarmee wil hij respect tonen voor de filmmakers waarvan velen het geld ook hard nodig hebben om hun werk te kunnen blijven doen.

Dylan Haegens begon met zijn YouTube kanaal in 2010. Eind 2014 heeft hij al meer dan 250.000 abonnees en zijn zijn filmpjes al ruim 25 miljoen keer bekeken. In 2017 stoomt hij door naar 1 miljoen abonnees!

Naar bed met Dylan Haegens

Op dit kanaal kan je niet alleen grappige filmpjes vinden, maar ook de serie ‘Naar bed met’. Afgekeken van een bekend RTL programma trekt hij op met bekende YouTubers. Ook overnacht hij bij hen.

Top 10 filmpjes van Dylan Haegens op YouTube

De populairste filmpjes op zijn kanaal zijn die waarin hij een top 10 heeft samengesteld van de meest raarste onderwerpen. Van de 10 domste fitness apparaten tot de 10 gekste verzekeringen. Ook heeft hij een lijst met de 10 raarste verslavingen opgesteld.

Dylan Haegens boeken
Dylan Haegens boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button