Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dyanne Beekman boeken

Dyanne Beekman boeken

Dyanne Beekman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dyanne Beekman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dyanne Beekman begon haar carrière met de commerciële mode-opleiding. In 1995 startte ze haar eigen bedrijf, genaamd Beekman Styling. Met haar bedrijf deed ze de styling voor onder andere Ilse de Lange, Marco Borsato en Wendy van Dijk.

Dyanne Beekman boeken voor een evenement

Dyanne Beekman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Dyanne Beekman

Dyanne werd vooral bekend door het programma Looking Good bij RTL4. Ook werkte ze achter de schermen bij Koffietijd. Daarnaast presenteert ze op SBS6 het programma Mijn Mooiste Dag en bij NET5 Passion for Fashion.

Dyanne Beekman ontwerpt ook kleding. Er zijn al verschillende collecties bij C&A verkrijgbaar geweest en van de meest recente collectie waren er binnen een uur al items uitverkocht. Daarnaast is er ook een Dyanne lingerielijn te koop bij Livera.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button