Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DVD DJ Stephanie boeken

DVD DJ Stephanie boeken

DVD DJ Stephanie boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DVD DJ Stephanie of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mixen met videoclips. Waarom zou de beleving van een avondje stappen ophouden bij de muziek alleen? Met videobeelden wordt de missende link in “horen, zien en beleven” op een perfecte manier opgevuld! Vanaf de introductie van de Pioneer DVJ-serie richtte Stephanie zich op het live mixen met videoclips. Van net genoeg clips voor een avond breidde haar collectie zich de afgelopen jaren uit tot een collectie van meer dan duizend videoclips. Waaronder, door haar contacten met de muziekindustrie, ook altijd de nieuwste video’s van (inter-)nationale artiesten! De collectie bevat bijna alle belangrijke items van de jaren zeventig tot heden waardoor ze te boeken is voor zowel dance classics, nineties, club en reguliere avonden.

Stephanie wordt in 1974 in Friesland geboren en begint met draaien achter de bar in een klein kroegje ergens in Leeuwarden. Haar talent om precies aan te voelen wat het publiek wil horen wordt al snel opgemerkt en ze wordt resident in de grootste studentendiscotheek van de stad waar ze wekelijks haar CD’s draait. Buiten het feit dat ze een frisse blonde verschijning achter de DJ-booth is heeft ze ook nog eens prima skills en verbaasd regelmatig met strakke, onverwachte overgangen. Vanaf hier is ze vastbesloten de wereld verder kennis te laten maken met het mixen met videoclips.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button