Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Duikclinic boeken

Duikclinic boeken

Duikclinic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Duikclinic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Heeft u altijd al de wens gehad om een keer te gaan duiken? Altijd al willen weten hoe de wereld er onder water uitziet? Dan bieden wij u deze unieke kans om met kennissen, vrienden, relaties of collega’s te beleven.

Een scuba dive clinic is de manier om op een informele manier met alle aspecten van de duiksport in aanraking te komen. De dag bestaat uit een theoretische inleiding en een duik in het water van de Vinkeveense Plassen. Dit is een ideale locatie voor de veeleisende duiker. Helder water, een rijk onderwaterleven, een prachtige onderwater landschap, veel wrakjes en een diepte variërend tot meer dan 50 meter.
Vanzelfsprekend vindt duiken plaats onder zeer gecontroleerde omstandigheden. Er zal gedoken worden vanaf een speciaal voor het duiken ingerichte boot. Hierdoor zal er nooit in het stof van andere duikers gedoken worden en kunt u volop genieten van de natuur, ruimte en rust. U kunt indien gewenst uw vergadering of andere zakelijke bijeenkomst met een scuba dive clinic combineren op professionele vergaderlocaties. Een lunch en/of diner kan in overleg met u worden samengesteld. Wij zijn zeer flexibel en maken een programma wat is afgesteld op uw wensen.

Bent u geïnteresseerd in onze duikclinic? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button