Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dries Roelvink boeken

Dries Roelvink boeken

Dries Roelvink boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dries Roelvink of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mede door zijn ruime stembereik en zijn brede repertoire is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het hele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer. Of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment.

Dries Roelvink boeken voor een evenement

Dries Roelvink is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Dries Roelvink

Dries Roelvink groeit op in de Amsterdamse volksbuurt De Pijp. Zijn moeder treedt op als zangeres van het levenslied, waardoor Dries al vroeg in aanraking komt met het Amsterdamse artiestenwereldje. Vader Dries senior is oud-voetballer en trainer. De jonge Dries erft zijn talent en schopt het tot professioneel voetballer bij eerste divisieclub FC Amsterdam, waar hij drie seizoenen speelt.

Van voetballer naar entertainer

Tijdens zijn voetbalcarrière zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen. Hij deed mee aan een talentenjacht en kwam als winnaar uit de bus. Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon. Kort daarna tekende hij zijn eerste platencontract bij Phonogram, zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ stond weken lang hoog in de hitparade. Bij insiders maakte Dries veel indruk met zijn One-man shows, onder andere in de Kleine Komedie, het Amsterdamse Concertgebouw, het Koninklijk Theater Carré en Theater De Meervaart.

Dries Roelvink heeft inmiddels tien CD albums, twee DVD’s en 34 singles uitgebracht. Als klap op de vuurpijl scoorde hij in 2010 zijn eerste nummer 1 hit met ‘Alleen door jou’. In datzelfde jaar verschijnt zijn biografie in het boek ‘Toverballen’.

TV-personality

De afgelopen jaren is Dries Roelvink uitgegroeid tot een TV personality. Zo verscheen hij onder andere in Let’s Dance, Sterren dansen op het IJs, Sterren boksen, Jensen, Jouw vrouw mijn vrouw, Ranking the Stars, Vijftig tinten grijs, Tour du Jour, Live for you, RTL late night, Chantal blijft slapen en DWDD. Daarnaast speelde hij ook de hoofdrol de speelfilm: ‘I love Dries’ van producent Tom Six.

De Roelvinkjes

De real life soap De Roelvinkjes die RTL in 2015 op de buis bracht werd zeer goed bekeken. En natuurlijk kennen we Dries als vader van DJ en enfant terrible Dave Roelvink en van zijn andere bekende zoon Donny Roelvink.

Reclamecampagne met Dries Roelvink

Dries Roelvink inhuren als presentator of model

In 2004 maakte Dries een onuitwisbare indruk in de ANWB commercial, in zijn overbekende gele zwembroek. Ook werkte hij mee aan een ludieke campagne voor TomTom. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button