Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Douwe Bob boeken

Douwe Bob boeken

Douwe Bob boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Douwe Bob of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Elf jaar was hij, toen Douwe Bob voor het eerst optrad. Voor zijn ouders en hun vrienden, die hem in een creatief nest lieten opgroeien. Zijn vader, kunstenaar en muzikant, leerde hem de kracht van beeld en geluid. Zijn moeder, een rock ’n roll danseres, bracht hem zijn liefde voor het podium bij.

Het duurde tot zijn vijftiende voor Douwe een gitaar pakte en zijn eigen nummers begon te schrijven. Een volgende logische stap, een muziekopleiding, bleek niets voor hem. Hij moest het op zijn eigen manier doen.

Want dat Douwe Bob een talent voor schrijven heeft moge duidelijk zijn. Een talent dat hij inmiddels goed gebruikt. Niet voor niets kreeg hij in de zomer van 2012 de titel ‘De Beste Singer Songwriter’ van Nederland’. En nu is daar zijn debuutalbum ‘Born In A Storm’.

“Ik heb de mazzel gehad dat ik, overigens nog voor het tv-programma, een contract heb getekend bij een platenmaatschappij die mij de volledige vrijheid heeft gegeven om in mijn eigen tempo te maken wat ik zelf mooi vind. Best uniek in deze tijd. Ik heb ontzettend veel nummers geschreven en rustig de mensen bij elkaar gezocht met wie ik mijn plaat wilde gaan maken.”

“Ik ben niet zo bezig met wat mensen van mij verwachten. Het was best een roerige periode, maar ik heb heel erg mijn best gedaan om juist de rust op te zoeken om te schrijven en goed na te denken over wat ik wilde maken. Daarbij heb ik nul concessies gedaan, dat voelt heel erg goed. Het is vast heel leuk om met een wind mee te waaien, maar uiteindelijk moet je gewoon doen waar je zelf zin in hebt.”

“Ja, ik hou van de rauwe muziek uit de jaren zestig en zeventig en ik hou van verhalen vertellen. Ik probeer tijdloze liedjes te schrijven die ergens over gaan.”

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button