Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Dotan boeken

Boekingsinformatie voor Dotan? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Met een autobiografisch studioalbum getiteld ‘7 Layers’ en een tour door het land, is de Amsterdamse singer-songwriter Dotan terug. Het album is op vrijdag 31 januari uitkomen en werd op woensdag 29 januari 2014 gepresenteerd in een uitverkochte grote zaal van Paradiso.

Het geluid van het nieuwe album valt te omschrijven als dynamisch, rauw, intens en soms dreigend. Leegte wordt opgevolgd door een explosie, akoestische kleine liedjes worden afgewisseld met grootse liedjes, maar centraal blijft de akoestische gitaar en de stem van Dotan. Na een intensieve samenwerking met Chris Bond (Ben Howard, Monica Heldal) in het zuidelijke puntje van Devon in Engeland, besloot Dotan om de productie van het album zelf op zich te nemen.

“De visie voor het geluid van de plaat was duidelijk geworden en die had ik eigenlijk al vanaf het moment dat ik de liedjes schreef. Ik wist heel goed wat ik wilde met de liedjes, maar had nog nooit een productie van een album gedaan. Ik heb bevriende muzikanten gebeld, een maand lang een studio gehuurd en de rest gewoon afgemaakt in mijn eigen woonkamertje in hartje Amsterdam. Als je goed luistert hoor je zelfs de mensen op straat en de tram die voorbij rijdt”.

 
Daarnaast speelt de zee een belangrijke rol op de plaat.“Ik heb in verschillende landen zeegeluiden opgenomen (Israel, Engeland, Nederland, Noorwegen) en die geluiden verwerkt in de verschillende liedjes”.

Belangrijk voor hem is dat hij zelf altijd de touwtjes in handen heeft.“Nu is het gewoon met de billen bloot en gaan. Dat voelt heel goed, maar ook kwetsbaar en doodeng. Eigenlijk heb ik het gevoel dat het nu pas allemaal gaat beginnen”!

Dotan

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dotan of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.