Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dorien Haan boeken

Dorien Haan boeken

Dorien Haan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dorien Haan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dorien Haan is geboren op 21 maart 1980 in Goirle. Ze groeide op in Almere, maar vertrok al jong naar Amsterdam. Ze studeerde 1 jaar bij De Nieuw Amsterdam, om vervolgens in 1999 te starten met de Kleinkunst Academie. Meteen naar haar afstuderen in 2003 speelde zij grote rollen in de televisieserie Kicken en de film Joyride.Verder was zij op televisie te zien in series als Rozengeur & Wodka lime, Malaika, Spangas, Gebak van Krul en Flikken Maastricht.
Dorien speelde in veel verschillende voorstellingen in het theater. Voorbeelden hiervan zijn Een zomerzotheid, Doemaar de Musical, Ja Zuster/Nee Zuster, De Drentse Bluesopera, Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt en Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde.
In seizoen 2005-2006 deed Dorien mee aan het Amsterdams Kleinkunstfestival en haalde daarbij de halve finale. Nog steeds is zij actief als theatermaker binnen de groep Andermans veren, waar zij sinds 2015 onderdeel van uitmaakt. Volgend jaar staan zij in het theater met de voorstelling Andermans Veren Live: Er mag zoveel niet.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button