Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dorien Haan boeken

Dorien Haan boeken

Dorien Haan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dorien Haan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dorien Haan groeide op in Almere, maar vertrok al jong naar Amsterdam. Ze studeerde 1 jaar bij De Nieuw Amsterdam, om vervolgens in 1999 te starten met de Kleinkunst Academie. Meteen na haar afstuderen in 2003 speelde ze grote rollen in de televisieserie Kicken en de film Joyride. Ook was ze te zien in series als Rozengeur & Wodka lime, Malaika, Spangas, Gebak van Krul en Flikken Maastricht.

In het theater speelde Dorien in veel verschillende voorstellingen. Voorbeelden hiervan zijn Een zomerzotheid, Doe Maar de Musical, Ja Zuster/Nee Zuster, De Drentse Bluesopera, Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt en Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde.

In 2005 deed Dorien mee aan het Amsterdams Kleinkunstfestival en haalde daarbij de halve finale. Nog steeds is ze actief als theatermaker binnen de groep Andermans Veren, waar ze sinds 2015 onderdeel van uitmaakt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button