Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dopebwoy boeken

Dopebwoy boeken

Dopebwoy boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dopebwoy of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jordan Jacott, beter bekend als Dopebwoy, is een Nederlandse rapper en producer met een lange, muzikale geschiedenis. Zijn vader was een DJ en leerde hem veel op muzikaal gebied. Na zich ver ontwikkeld te hebben als producer, besloot Dopebwoy ook zelf te gaan rappen. Dit bleek een goeie zet. Nu kon hij zijn ideeën direct uitwerken en tot een compleet product maken.

Sinds 2014 is Dopebwoy erg druk geweest met produceren en heeft hij onder andere tracks geproduceerd voor Yes-R, Jayh en F1rstman. In 2016 dropt hij zijn eerste single als rapper. Samen met Jayh brengt hij de track ‘Selecta’ uit. In 2017 brengt Dopebwoy zijn eerste EP uit, met featurings van Jayh, CHO, Zefanio en Josylvio.

Met de single ‘Cartier’ breekt Dopebwoy door in de Nederlandse hiphop scene. Deze track stond meer dan 12 weken in de top 10 lijst van de Nederlandse charts. Het was daarmee ook dé zomerhit van 2017 en op elk festival en in elke club te horen.

In 2018 bracht Dopebwoy nog meer nieuwe tracks. Zo was hij te horen op de hit van Yung Felix, genaamd ‘Loco’ die meerdere keren platina is gegaan, en ook op de track ‘My Money’ van $hirak die 1x platina is gegaan, samen met Bizzey en Bokoesam.

Daarna bracht hij zijn album ‘Forever Lit’. Met samenwerkingen van o.a. Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna staat het album meer dan 15 weken in de Album Top-10 van de Nederlandse charts. Met nummers als ‘Walou Crisis’ en ‘Guap’, die beide platina zijn gegaan, heeft hij verder nog samenwerkingen met onder andere Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna op het album staan.

Dat Dopebwoy niet weg te denken is uit de Nederlandse scene is een feit. Daarnaast breidt zijn carrière zich uit naar het buitenland. In Frankrijk en Engeland is de naam Dopebwoy inmiddels niet meer onbekend.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button