Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Donny Roelvink boeken

Donny Roelvink boeken

Donny Roelvink boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Donny Roelvink of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Donny Roelvink staat te trappelen om zijn televisie carrière te lanceren. De zoon van de bekende Nederlandse zanger Dries Roelvink en broer van DJ Dave Roelvink is de laatste tijd steeds vaker in de spotlights te vinden.

Donny Roelvink boeken voor een evenement

Donny Roelvink is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Donny Roelvink

Donny heeft de laatste jaren ontzettend veel aan zijn lichaam gewerkt. En dit is goed te zien op zijn Instagram. Dit alles is bij de jonge Amsterdammer niet zonder slag of stoot gegaan. “Hij heeft een koolhydraatarm dieet gevolgd en ik kan je zeggen dat het niet gezellig is geweest”, zegt zijn vader Dries. Het koste Donny veel moeite en discipline.

Vloggen

De afgelopen jaren is Donny veel bezig geweest met vloggen. Op zijn YouTube kanaal gaf hij tips en tricks over voeding en het sporten. Met bijna 400.000 volgers op Instagram mag deze fit boy zichzelf een echte internet idool noemen.

De Roelvinkjes

Naast zijn successen op het internet is Donny ook bekend van de reality serie De Roelvinkjes. Daarna krijgen de broers Roelvink hun eigen real life serie. De serie gaat voornamelijk gaan over de gemixte levens van de broers.

Dave licht toe: “Alles wat hij heeft, heb ik niet. Toen dachten we: laten we een tent openen waarin we overdag een healthy lifestyle hebben waarbij Donny de proteïne shakes voorschotelt en bootcamps geeft en gezonde maaltijden serveert. Om een uur of vier gaat het borreluur beginnen en dan wordt het feest met Dave. Dan gaat de club open”.

Donny Roelvink boeken
Donny Roelvink boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button