Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dominique van Vliet boeken

Dominique van Vliet boeken

Dominique van Vliet boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dominique van Vliet of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dominique van Vliet is actrice en presentatrice. Naast de Kleinkunstacademie in Amsterdam volgde ze verschillende cursussen, onder andere bij Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. In het theater speelde Dominique in vele toneelstukken zoals De kleine zeemeermin en La Dolce Vita. Ook deed ze de presentatie en redactie van Emma TV en was één van de acteurs in het candid-programma Boobytrap.

Dominique van Vliet boeken voor een evenement

Dominique van Vliet is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Dominique van Vliet

De grote doorbraak van Dominique van Vliet was de rol van Ellen Evenhuis in de soap Onderweg naar morgen. In 2005 verliet ze deze serie, samen met Dennis Overeem, die haar televisieman, Bram de Boei speelde.

Films, musicals en TV-programma’s

Op het witte doek was Dominique van Vliet te zien in de beide Kameleon-films. In het seizoen 2002 en 2003 was ze één van de presentatrices van het NET 5-programma Beauty & Zo. In het seizoen 2004/2005 speelde Dominique vijf shows per week in de musical Mamma Mia! als Tanja. Daarna presenteerde ze regelmatig het ochtendprogramma Tijd voor Tien op de zender Tien. In het seizoen 2008/2009 was Dominique opnieuw te zien in het theather. Dit keer in de komedie Boeing Boeing, naast onder andere Jon van Eerd, Lone van Roosendaal en Wilbert Gieske.

Uitvaartbegeleider

Dominique van Vliet heeft in 2010 de Meander Uitvaartopleiding in Zwolle gevolgd en met succes afgerond. Daarna begon ze als zelfstandig uitvaartbegeleider en heeft ze zich aangesloten bij ‘1001 lichtjes, de kunst van afscheid nemen’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button