Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Domien Verschuuren boeken

Domien Verschuuren boeken

Domien Verschuuren boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Domien Verschuuren of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Domien Verschuuren is bekend als radio DJ bij 3FM. In 2006 werd hij door de radiozender gescout en begon daar in het nachttraject met zijn programma’s. Sindsdien heeft hij diverse radioprogramma’s gemaakt in de weekenden en doordeweeks, zowel in de ochtend als middagen.

Domien Verschuuren boeken voor een evenement

Domien Verschuuren is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Domien Verschuuren

Lang heeft Domien zijn eigen programma Dit is Domien bij BNN op 3FM gehad op maandag- tot en met donderdagavond, waarbij de luisteraar in het programma centraal stond. Maar per november 2016 neemt hij het ochtendprogramma van 3FM voor zijn rekening en hoor je hem iedere werkdag van 06:00-09:00 uur! Naast zijn liefde voor de radio, draait hij ook graag als DJ op diverse feesten, evenementen en festivals. Zo stond Domien Verschuuren al op festivals als Solar, 7th Sunday en Festyland.

3FM Serious Request

Domien Verschuuren was in december 2014 (samen met Coen Swijnenberg en Gerard Ekdom) één van de bewoners van het Glazen Huis, tijdens 3FM Serious Request. Ook in 2015 was Domien één van de radio DJ’s in het Glazen Huis, samen met Paul Rabbering en Giel Beelen. De 3FM DJ’s maken de dagen voor kerst non stop live radio en TV en eten daarbij niets.

Domien Verschuuren is bewapend met de grootste hits van dit moment. Met zijn verrassende mashups en lekkere meezingers weet hij iedereen aan het dansen te krijgen!

Domien Verschuuren boeken
Domien Verschuuren boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button