Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Doenja boeken

Doenja boeken

Doenja boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Doenja of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De geboren Rotterdamse zangeres Doenja zingt recht uit haar hart en is met de Nederlandse muziek getrouwd. Zonder de muziek kan Doenja niet zacht slapen, Doenja wil dansen, het publiek entertainen en zingen. Dit is de megacoole zangeres dan ook gelukt en leeft haar droom.

Met de zuidenwind in de zeilen heeft Doenja voet aan vaste wal gezet in het Nederlandse muziekland. Doenja is inmiddels een geliefde zangeres, die met bloed, zweet en tranen aan de nieuwe singel ‘Ademloos’ gewerkt heeft. Dit is een cover van de Duitse zangeres Helene Fisscher (‘Atemlos durch die Nacht’). Het nummer is later nogmaals gereleased door Ferry de Lits en Marie José van Kolk (Luna), en kent nog vele andere Nederlandse uitvoeringen.

De singel ‘Ademloos’ is een krachtige, opzwepende, vurige en swingende singel. Met een vette, megacoole poppy beat en een krachtige melodielijn. En met het zuivere, warme, zwoele geluid van Doenja, waarbij alle remmen los kunnen gaan en die het gehoor weten te strelen.

Doenja boeken
Doenja boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button