Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Doe Maar Gewoon boeken

Doe Maar Gewoon boeken

Doe Maar Gewoon boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Doe Maar Gewoon of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wat heeft hedendaagse Urban en Hiphop nou nog nodig? Als het aan Martijn Horsten, Marco Nijpjes en Diamanta von Liesdek ligt gewoon een nice vibe!

Te vaak missen zij het ‘positieve gevoel’ en de uiting van ‘echte emotie’ als ze weer zo’n nieuwe rapper op 538 voorbij horen komen. Gewoon tijd voor wat anders was het motto! Resultaat: Megavette Nederhop waar je op kan springen en chillen, lachen en huilen maar vooral simpelweg van kan genieten zoals dat hoort bij goeie muziek. En aangezien dit trio al een breed muzikaal verleden heeft, hoef je geen purisme te verwachten; ouderwetse ska, party-house, elektro en Miami bass vliegen voorbij, allemaal met dezelfde rockende (misschien zelfs punky!) attitude.

Feestje? Doe maar wel! Want ook op het podium is Doe Maar Gewoon 1 bonk energie; Live Drums en Contrabas aangevuld met samples en drie rappers bijgestaan door een welbevallige vocaliste… wie biedt er meer? Dus… Doe Maar Gewoon langskomen en meefeesten!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button