Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Djuli boeken

Djuli boeken

Djuli boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Djuli of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jong, fris en enthousiast! Zo kan de nieuwe meidengroep Djuli omschreven worden. Kirsten, Romy en Yael, drie vriendinnen die niets liever doen dan zingen, dansen en acteren! Ze leerden elkaar op 14-jarige leeftijd kennen toen ze alle drie de jeugdopleiding volgden bij het Nederlands Musical Ensemble (NME). Ondanks hun jonge leeftijd hebben de meiden al een behoorlijke staat van dienst. Van jongs af aan doen Romy, Kirsten en Yael mee aan musicals zoals Kinderen voor Kinderen, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen mijnheer? en Annie.

In 2007 besloten Yael, Romy en Kirsten om als meidengroep mee te doen aan het Junior Songfestival (JSF). Ondanks dat ze de finale niet haalden beviel het idee, om door te gaan als het meidengroepje, ze wel. Met een door Romy zelf geschreven nummer onder de arm klopten de meiden aan bij CNR Entertainment. De platenmaatschappij zag direct wat in Djuli en tekende het groepje afgelopen voorjaar. Sindsdien is er een hoop gebeurd rondom Djuli. Zo zijn ze de studio in geweest om de eerste eigen nummers op te nemen, heeft een professionele fotoshoot plaatsgevonden, is hun website gelanceerd en werd voor hun eerste single ‘How do you do’ een videoclip opgenomen. Het nummer ‘How do you do’ gaat over vakantieliefde, het vrolijke fluitje en het refrein in het nummer blijven na één keer horen gegarandeerd in je hoofd zitten. “We hopen met dit nummer een grotere bekendheid bij het publiek te krijgen, omdat het nummer lekker blijft hangen zijn we er van overtuigd dat alle kids het liedje straks helemaal mee kunnen zingen”.

Daarnaast heeft Djuli diverse (musical)nummers in een nieuw jasje opgenomen. Met de nummers ‘De beat stop je niet’ uit Hairspray de Musical en ‘Zomernacht’ uit Grease laat Djuli horen dat ze hun musicalverleden zeker niet verloochenen. “We zijn echt musicalmeisjes, we houden van acteren, dansen én zingen en zullen geen keuze maken tussen één van deze drie!”.

De naam DJULI

De naam Djuli is voor hun deelname aan JSF bedacht en wordt door de meiden als volgt uitgelegd; “We zijn alle drie in de maand juli jarig en we zijn met z’n drietjes, we hebben de D van drie voor onze geboorte maand juli geplakt. Djuli klinkt leuk en voor ons heeft het ook een betekenis, wat wil je nog meer?!”

Djuli heeft pit, lef en spontaniteit. De liedjes zijn vrolijk uptempo en bovenal heel goed gezongen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button