Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Django Wagner boeken

Django Wagner boeken

Django Wagner boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Django Wagner of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeuner familie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed en hij spreekt vier talen, waaronder de Sinti taal. Django verkeert in goed gezelschap, want de Sinti hebben uitmuntende muzikanten voortgebracht zoals Django Reinhardt, Tata Mirando en uiteraard het Rosenberg Trio.

De debuutsingle ‘Kali’ groeide uit tot een grote hit en hiermee werd met Django Wagner een nieuw fenomeen geboren. Voor deze single ging hij een samenwerking aan met zijn muzikale familie, niemand minder dan het Rosenberg Trio. Het virtuoze spel van het Rosenberg Trio, het vioolspel van neef Martien Wagner in combinatie met de warme, volle stem van Django bleek een schot in de roos. In de bijbehorende clip klinken de oude ritmes en clichébeelden van de zigeunercultuur nog door. Er spreekt verlangen uit, een bepaalde nostalgie, maar wel in een modern jasje.

De tweede single ‘Mooie Blauwe Ogen’ bestormde binnen no time de top 10 in de Mega Top-100 en hiermee mag Django met recht een van de grote ontdekkingen van 2009 genoemd worden.

Eind 2009 verscheen het debuutalbum van Django Wagner met als titel ‘Kali’. Op het album staan natuurlijk ook de singles ‘Kali’, ‘Mooie Blauwe Ogen’ en ‘Mijn Naam Dat Is Marina’.

Django Wagner boeken
Django Wagner boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button