Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DJ Tim Little boeken

DJ Tim Little boeken

DJ Tim Little boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DJ Tim Little of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met het draaien onder de naam The Popcornking begon Tim Groetelaers medio 2004 zijn muzikale carriere als DJ. Hij werd ontdekt door het management van De Sjonnies als Feest DJ. Van Happy Hardcore tot Rock, van apres-ski tot muziek uit de jaren ’70, alles behoort tot de grote feestmuziek keuze van deze kleine gigant.

Ook al is hij 1.25 meter lang, er is geen kroeg te klein of discotheek/feesttent te groot voor de DJ capriolen van Tim Little. Hij is een opvallende verschijning en mede daardoor wordt ieder optreden van hem één groot feest. De Sjonnies hebben Tim steeds meegenomen in hun bizarre familieshow. Daardoor heeft hij ook een enorme ervaring gekregen met het draaien in feesttenten en op festivals.

Onder de naam The Popcornking zijn er een aantal platen uitgekomen waarvan “Heartbeat” en “Mind Your Step” de meest bekende zijn. Onder Tim Little is de plaat ‘Crazy?’ inmiddels uitgekomen.

Vanaf 2010 zal Tim alleen nog maar onder de naam DJ Tim Little optredens doen. Je komt hem solo tegen of in samenwerking met de nieuwe Sjonnies of de LocoLoco Discoshow.

Hoe dan ook, met Tim achter de draaitafels wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button